MUTLU OLANLAR HAYATLARINI KİMSEYE EMANET ETMEYENLERDİR. ( FERNANDO PESSOA)

20 Aralık 2018



Sabah kalktığımızda durum buydu bende, odun kömür almaya gider iken düşmemek için çaba sarfettim. Çatıda sarkıtlar bile oluşmuştu. Daha sonra bir fırçanın sopası yardımı ile onları kırdım.Gece bir hayli kar yağmış. Allahtan bugün güneş çıktıda gerek sarkıtlar gerek buzlar eridi.


Dün karlı havada yürümek güzeldir dedik ve yürüyüşe çıktık arkadaşla, benim bir iki alışverişim oldu, alışveriş yapar iken takvim de dağıttılar bedavadan onu da kaptık. Arkadaşla 1 saat kadar muhabbet ettik, daha sonra ben eve geçtim. 1 film izledim diziden de 2 bölüm izledim.


TEHLİKE REÇETESİ

Yoğun stres şikayeti olan Ivy doktoruna başvurmaya karar verir. Yapılan taramaların ardından Ivy’nin çok ciddi bir sağlık sorunu olduğu ortaya çıkar. Ivy kalan az zamanında doktorunun tavsiyesiyle pahalı, yasadışı ve daha önce denenmemiş ilaçlar kullanmaya başlar. Ancak bir sorun vardır; Ivy doktoruna bu denli güvenmeli midir?

Bugün sabahta annemin doktor kontrolü vardı, özel hastanede. Onu oraya götürdüm. Doktor Efora soktu, anjiyoya şu an için gerek olmadığını belirtti. Damar açıcı ilaç yazdı. Daha sonra cafeterya ya geçtik güzel okkalı bir türk kahvesi içtik.


Eve gelince annem aç karnına gittiği için ona kahvaltı hazırladım, biraz evi topladım, sonra eczaneye ilaç almaya gittim. Şimdi de akşam yemeği derdine düştüm, bakalım ne yapacağım henüz karar veremedim. Kararsızlık çok zor, sebzeler bozulmasın diye en baş onları tüketiyorsun sonra baklagillere  yada ete kalıyorsun. 


Marifet o yaşlı bindiğinde yer vermek öyle değil mi?



16 yorum:

  1. Son paragraf güzeldi.Simdi trende aynı olayı yaşadım ve şu an yazdım...

    YanıtlaSil
  2. Evet, kar,karikatürü çok yaşıyoruzz :))

    YanıtlaSil
  3. Anneciğine geçmiş olsun.

    Dün azıcık kar yağdı burada ama daha çok yağmur fırtına vardı. Bugün ben evdeyim ya, bir damla yağış yok :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Handan. Bizde de bir günlük kardır ama ağbim söyledi bu sabah haberlerde dinlemiş hafta sonundan itibaren yeniden kar yağacakmış.

      Sil
  4. Hehee evet öyle yapanlarda var metroda özellikle :)

    YanıtlaSil
  5. :) ay ben de buzda düşmekten korkarım ve çok düşeriim yaaa :) heey alayım ben de takvim bakayım fazilet pikuu :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de asla yürüyemiyorum buzda, aynen o gifteli gibi ;)) Anneciğine geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  7. bizim buralar da çok soğuk kar buz yok ama soğuğu var ...annenize çok sevindim...yemek yaparken gerçekten en zoru ne yapacağımıza karar vermek..hayırlı huzurlu güzel bir cuma olsun hepimize inşallah..sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. O sarkıtlar yok mu, en korktuğumdur kış ayında :( Videodaki kız...aynı ben, genellikle topuklu giydiğimden bu görüntü çok olur ben de :)))
    Her akşam mutfağa girdiğimde beynim yanıyor ne pişireyim diye, zor valla.

    YanıtlaSil