30 08 2019

30 Ağustos 2019



Bu gün en büyük bayramlardan biri, kutlandı geçti....

Sıcaklar etkisini yavaş yavaş yitiriyor. Artık rüzgarlı havalar mevsimi başladı. Eylül etkisini gösteriyor. Sıcaklardan kavrulan yapraklar rüzgarla ordan oraya uçuşuyor. 
Ben evin içinde dönenip duruyorum. Biraz temizlik, biraz yemek. Millet kış hazırlıklarına başladı bizde tık yok bu sene. Annem sadece turşu kuracağım diyor o kadar. Tarhana bitik yok bu sene büyük ihtimal köylülerden alacağız. Domates sosu yapmadım dolapta yer yok koymaya. Dolap asma yaprağı dolu bu sene yaprak sarması senesi seçeceğim bizim evi:)))
Annem gayet iyi , biraz tansiyon oynuyor ama onu da ilaçla dengelemeye çalışıyoruz. Ağbim ayakta şişlik yani ödem oluştu, ödem atıcı ilaç kullanıyoruz. Bendeniz şu an sağlam ama ileride ne olur bilemiyorum.


Parkın tamirat işleri bitmiş. Bu gün ziyaretinde idim parkın. İlk önce çayımı ardından kahvemi içtim. 
Biraz kitabımı okudum. Ha gayret bitecek bu kitap elimde çok süründü.
Daha sonrasında kuaföre geçtim dip boya yaptırdım. Beyazlar kapansın diye ve kapandı.  Pazar gecesi düğün var, beyaz beyaz gitmek olmazdı. Manikür pedikürümü yapan Ayşen işi bırakmış. Evlenmişti 2 hafta önce, galiba kendine yer açacak anladığım kadarı ile. Neyse hayırlısı o olsun.
Bizim pavli panayırı yaklaşıyor, yavaş yavaş ona hazırlanıyoruz. Mal almaya başladık sofra bezi, yastık kılıfı filan...
umarım satışlar iyi gider...



GÖRÜNMEYEN MİSAFİR

Adrian Doria Yılın Adamı olarak seçilen varlıklı bir iş adamıdır. Sevgilisinin cinayeti ile suçlanan Adrian masumiyetini kanıtlamak için ülkenin en iyi avukatlarından biri olan Virginia Goodman’ı işe alır. Ekran başındaki izleyicileri teori oluşturmaya iten bu filmin sonunda tüm teorileriniz boşa çıkacak, ve filmin kaderi düşüncelerinizi derinden sarsacak

Filmini izledim.


9 yorum:

  1. Bayramı da kutladık bitti serin havaları seviyorum hoşgeldi

    YanıtlaSil
  2. contraiempo çok iyi polisiye idi. bi de o başrol oğlan efsane yaaa başka filmleri de var ne yakışıklı yaaa :) sonbahar oleey en güzel mevsim. domates sosu yerine sarma fena fikir sayılmazmış hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yatcaz kalkcaz sarma yiyeceğiz bu sene deep:)))))))

      Sil
  3. Şükür yaz bitti.Havalar da biraz serinlese :))

    YanıtlaSil
  4. evet bence de güzel sonbaharın gelmesi, yeterki kış geç gelsin:))

    YanıtlaSil
  5. Pnayırı araştırdım sen yazınca, ilk defa duymuştum. Ne güzel çok çok eskilere dayanıyormuş :) Bool bol satışlarınız olsun inşallah :)

    YanıtlaSil