HAYATIM ÇOK GÜZEL GİDİYOR

25 Ağustos 2019


Bu çiçeğin adı nedir bilmiyorum, gençlik parkında ağaç şeklinde açıyor. Sıcaklardan yürüyüşü bırakmıştım hamlaşmışım, parkta attığım bir tur sonrasında anladım bunu. Pazartesi tekrar yürüyüşe başlayacağım kısmetse. Umarım bir engel çıkmaz. Bacaklarımın arkası kesti resmen geçen gün. Gerçi o gün çarşıda bir hayli yürüdüm onun da etkisi oldu. Tekrar yeniden 20.000 adım atmaları test edeceğim.  



Evde peynir domates bitmiş dün onları almak için manava ve peynirciye gittim. Fırından bir simit aldım, parkta yerim dedim. Parka gittiğimde resmen şok oldum park bakıma girmiş:)) kaldım mı açıkta:))) Neyse yakınında başka bir park vardı oraya uğradım bende. Çay ve kahve hayallerim yerle bir oldu resmen. Bakkaldan su aldım diğer parkta oturur iken içmek için:)) simidi su eşliğinde yedim. Ama kahveyi bir cafeterya da içtim...


Hava hala çok sıcak, bu sıcaklarda 2 tane davetiye geldi. Biri akrabadan  Biri de icarcımızdan. İkisine de el mahkum gidilecek. 
Son zamanlarda benim hayatım çok güzel gidiyor da, gelecek kaygısı başladı. Allah geçinden versin anneme ve ağbime birşey olursa ben ne yapacağım nasıl yaşam süreceğim düşünceleri sardı beni. Ağbimin boşandığı eşinden bir kızı var ama benimle ilgilenir mi bilmem? hiç tahmin etmiyorum. Şeytan diyor bu yaştan sonra evlen????? ama doğru insan nerde????????????? bu kuruntulardan nasıl kurtulurum sizce?????????????
Aeden kitabının 400 sayfalarına ulaştım nihayet bir gayret 200 sayfası kaldı bitirmeye.... Dünyaya geçince numi ve sonje kitap ilerlemeye başladı. Ne de olsa tanıdık yerler tanıdık olaylar:))))

Hepinize güzel bir hafta diliyorum...

28 yorum:

  1. Bu kuruntulardan kurtulmak için sürekli bir şeyle meşgul olmak gerekiyor sanırım, boş kaldığım her vakit düşüncelerimin içinde boğulup gidiyorum. Bu arada fotoğraflar çok hoş görünüyor. Sana da güzel haftalar dilerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın, okumaktan bu aralar uzaklaştım tekrar ağırlık versem okumaya iyi olacak. Resim beğenilerin için sağol.

      Sil
  2. Kuruntulardan kurtulmak için teslimiyet ve bu dünyanın geçici olduğunu kabullenmek :)

    YanıtlaSil
  3. Okuduğunuz kitap baya kalınmış.Keyfili okumalar olsun öyleyse :)

    YanıtlaSil
  4. Hangimize ne olacağı hiç belli olmaz, herşeyin hayırlısı olsun. Ben de bazen küçük oğluşu takarım kafaya, ne yapacak bu oğlan ileride diye. Kuruntu yüzünden huzurunu bozma bence :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Handan, bu günlerde boş boş oturuyorum ondan geldi bu kuruntular... Oğlanı düşünme sende evlencek nasılsa çoluk ççocuğa karışacak...

      Sil
  5. kuruntular insanın içini kemirir , uzaklaşmak için bir meşgale lazım içine huzur verecek bişey tabii doğru bir kişi olsa başka ama başta sen doğru kişisinin seni rahat ettirebilecek bir işle meşgul olsan maddi sağlama aldın mı gerisi daha kolay çözülür illa akraba da aşrt değil insnaa insan gerek ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısınız. Önemli olan maddiyatı garantiye alabilmek. Doğru kişiyi bulmak çok zor ne yazık ki..

      Sil
  6. Bir hayat arkadaşı iyi olur ama dilerim en uygunu rast gelir...Öte yandan yarın kimin ne olacağı hepimiz için geçerli.. Bizi neler bekliyor, hiç birimiz bilmiyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Ruşyenacığım kimin ne olacağı hiç belli olmaz.Önemli olan günleri iyi geçirebilmek. Dileğin için de teşekkür ederim.
      Sevgiler,

      Sil
  7. Aeden'ni okumadım bilmiyorum ama sıradaki Grange'nin kitabı baya güzel. Grange, uzun süredir bozduğu çizgisine bu kitap ile tekrar dönmüş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Grange severim bende, umarım beni sarmayan bir kitaptan sonra iyi gelecektir bana Grange..

      Sil
  8. Allah iyilerle karşılaştırsın. İyi haftalar sana da, sevgiler :))

    YanıtlaSil
  9. Kuruntular bir biçimde bulup geliyor bizi. Takmamayı becerenlere hp hayran olmuşumdur. Ben de hep kuranlardanım malesef...

    YanıtlaSil
  10. Keşke kuruntular yakamızı bıraksa, endişelenerek iki katı üzülüyoruz. Kafaya takmamayı başarabileceğimiz günler gelir umarım, o günlere kadar şimdinin tadını çıkaralım :))

    YanıtlaSil
  11. düşünme ileriyiiiii boşveer o zaman düşünürsün şimdi hayatın güzel yeter kiii :)

    YanıtlaSil
  12. Evli dahi olsak ara ara gelir bu kuruntular:) Çevremizde ne kadar insan olsa da tek başımızayız aslında. Ben böyle düşünüp avunuyorum:) Güzel günler dilerim.

    YanıtlaSil
  13. Hep iyiler çıksın karşına. Anıñ tadını çıkarmak en güzeli ❤

    YanıtlaSil
  14. Çiçek Açelya ya benzettim, çok severim :) 20.000 adım çok süper sayı, hadi bakalım :)
    Evliyken de başka kuruntular başlıyor, inan her safhada başka kuruntu. İçini ferah tut, yarın ne getirecek bilemezsin, Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil