GÜNDELİK GEÇİŞLER 1

05 Ocak 2013






Evimizden bir onbir ay çiçeği ile hepinize günaydınlar. En güzel günler sizin olsun. Annemin çiçek ve bahçe aşkı bizi böyle güzellikler ile bir arada tutuyor. Herbiriyle ayrı ayrı ilgilenmek ve konuşmak gerekiyor, ne de olsa onlarda birer canlı ve sevgiyi hak ediyorlar. Lale bahçeside en kısa zamanda yeşillenmeye başladığında sizinle paylaşacağım onları da, yeterki bahar gelsin....







Havaların bazen kapalı gitmesi yukarıdaki görüntülerin akşam üzerleri oluşmasına yol açıyor. Bulutlar muhteşem bir hale bürünüyorlar. Bir de tabi bunları sahil kenarında görmek lazım.
Bu benim iş çıkışı yakalamış olduğum bir kare....







Yine her zamanki gibi kitap okumaya devam ediyorum. MELEKLER ZAMANI bavul gibi olan çantamda benimle birlikte. Bir diğeri ise MELEKLER AJANDASI onu da günlük mahiyetinde kulanmaya başladım.Mor renkli pilot kalemim ile meleklere 2013 yılı ilk mektubumu yazdım. Bakalım sene içinde olacakları bekleyip göreceğiz ALLAH'ın izni ile.








Malum benim kndimi mutlu etme yollarımdan biride kuaför olayım, dün yine kuaförde idim. Dip boyam yapıldı. Tırnakları sık kırılan biri olarak bazen ayda yılda bir takma tırnak kullanıyorum, onlar takıldı, kışauygun renklerle ojelendi, kahkullerim uzamıştı kısaltıldı. Bu takma tırnaklar benim şehrimde olanlar, bazen protez tırnak duyuyorum  da nasıl bir şeydir bilmiyorum. En fazla 3 gün kullanabiliyorum bunları, başka daha uzun zaman kullanan varsa yazsın bana lütfen sır noktalarını....Bu arada yüzüklere olan merakımı da görmüşoluyorsunuz :))) amesist taş yüzüğüm ucundan azcık görünmüş, ama mevlana yüzüğüm tamamıyle çıkmış resimde......








Bu da benim şehrimden 2 kış görüntüsü size, oturma bankları bomboş yazın orası tıklım tıklım olur  emekliler ile...
Kuşlar da bulmuşoldukları su birinkisinde bir taraftan üşüyerek ihtiyaçlarını gideriyorlardı........









Yukarıdakiler ise benim okuduğum yazılardan beğendiğim cümleler, bazen böyle not alırım. Bunlar da akşam not aldıklarım.
Okuyun bakalım sizinde hoşunuza giden var mı???????



6 yorum:

  1. Selam:) çiçeğe bayıldım rengi ne tatlı öyle hayalet gerçek olsun
    Guzel söz
    :)
    Hayak etmeye devam
    :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba.. Yazılarınızı ve fotografları çok beğendim.. Bir şey sormak istiyorum: 2012 melekler ajandası vardı bende 2013'ü almak istiyorum ancak gecen sene ile aynı icerikse vazgeçeceğim. Bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın adsız geçen sene nasıl dı bilemem çünkü bende bu sene yeni aldım.
      içerik her aya bir melek tanımı, günlük melek mesajları ve haftalık niyetler var ajanda da.
      sevgiler

      Sil
    2. İlginize tesekkur ederim.. Kitabı inceledim, her güne gecen seneden farkli bir soz yazılmış.
      Sevgiler...

      Sil