OKUDUM -97- PAMUK İPLİĞİNDEN HAYALLER / MARIE BOSTWICK

11 Aralık 2014


Pamuk İpliğinden Hayaller En fazla hasar görmüş, parçalanmış bir kalpte bile yeşermeyi bekleyen bir umut vardır daima... Hayat dediğimiz bu inişli çıkışlı yolculukta, düştüğümüzde bizi elimizden tutacak melekler bulunur. Bu melekler, kâh birlikte güldüğümüz kâh birlikte ağladığımız dostlarımızdır. Umut kapısını birlikte aralayan dört kadın... Evelyn Dixonın tek hayali, yaşamın sahteliğinden sıyrıldığı bir yerde kendine yeni bir yol çizmek ve yapmayı çok sevdiği kırkyama işi üzerine bir dükkân açmaktır. Başlangıçlar her zaman zordur ama bu başlangıçlar yeni dostluklarla anlam kazanır. İşte tam bu noktada Evelynin karşısına, taşındığı kasabanın ileri gelenlerinden Abigail Burgess, annesinin ölümünden dolayı teyzesi Abigailı suçlayan Liza ve kendini kariyer yapmaya odaklayan Margot çıkar. Adeta bir kırkyama gibi eğri büğrü hayat kumaşını birleştirecek olan bu dört kadın, kendini keşfetmekle kalmayıp Pamuk İpliğinden Hayaller işleyecektir.
Özellikle meme kanserine dikkat çekici bir kitap severek okudum.
Altını çizdiklerim;







4 yorum:

  1. Sizin, kitapların altını çizerek ya da böyle notlar alarak okumanıza bayılıyorum. Bu kitabı ben de aldım. Kitaplığımda okunmayı bekliyor. Ne yazık ki sizin kadar hızlı okuyamadığım için bir süre daha bekleyecek. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için sağolun. Kitap okumayı insanlarla sohbet etmeye tercih ederim. İnsanlardan öğrenemediğim çok şeyi onlardan öğrendim. Yavaş okuyun ama yine de okuyun.
      Sevgiler

      Sil
    2. Komşu olmayı istediğim insanlardan birisin Özlem abla..ve inan ne çok insana ne çok komsuya gerek duyan bir yapıya sahip degilimdir.

      Sil
    3. Sevgiciğim beni böyle bir kategoriye koyduğun için çok çok öpüyorum seni.

      Sil