DÜNYAYA GELDİM NE İÇİN BEN AĞLIYORUM BİLMEM NE İÇİN

02 Temmuz 2018





Bir sıcak bir sıcak anlatamam.. Geçen haftaki yağışlardan eser yok. Annem ve ben sıcaktan nerede oturacağımızı yada yatacağımızı şaşırıyoruz.
Dün akrabaların nikahı vardı, saat  13:00 yazıyordu, meğerse 13:00 ila 16:00 arası imiş. Bekle bekle gelin damat gelmedi, ben de sıkıldım takıyı zarf içinde düğün sahibine teslim edip çıktım.
Eve geliriken yöresel pazardan bulgur marketten karpuz aldık.
Annemde yan komşunun 52 si vardı orada mevlütte idi. Ağbimin baş ağrısı tuttu oda yattı evin bir köşesine:))
Annem geldi, sağolsun bana da pilav ve tatlı göndermişler, afiyetle karnımı doyurdum. Ölmüş olan kişinin mekanı cennet olsun.
Karşı komşunun oğlu ikinciye anjiyo oldu stent taktılar. Annem geçmiş olsuna gidecekti, bana da git bakkaldan fanti al onu götür dedi. Aslında fanta demek istedi güzelim benim:)))



Okumaya başladığım yeni kitabım. Elişi olarak çanta motifleri bitti eklemesi kaldı, onu yapacağım.


Filmini izledim.


Bir finans patronunun nişanlısı (Choi Min-Sik) öldürülür ve bu cinayette finans patronunun kızı (Lee Soo-Kyung) baş şüpheli haline gelir. Şarkıcı nişanlısı korkunç bir olayda hayatını kaybedince, Holding sahibi Tae San’ın dünyası başına yıkılır. Sahip olduğu tek kızı cinayetin baş şüphelisi olduğunda, gerçek katili bulmak ve kızının masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder. 




BAŞLIK AZİZ NESİN










4 yorum:

  1. Cidden çok sıcak. Şu anda oturduğum yerde ki evin en serin odası terliyorum. Dışarı çıkmam gerekli ne fena:(((

    YanıtlaSil
  2. hihi bu yazın keyifliydiiiii fanti çok severim :)

    YanıtlaSil