DURMAK BİLMEYEN YAĞMURLAR YAĞIYORDU İÇİMDE

25 Temmuz 2018


Yine her zamanki gibi, akşam üstleri güneş battıktan sonra çayımı  demleyip dergimi veya kitabımı okuyorum. iki gündür gök gürlüyor şimşekler çakıyor, az da olsa yağmur yağıyor ama dün o kadar çok yağdı ki, bahçede asılı olan çamaşırları toplayamadım.Yağmur bir daha yıkadı çamaşırları. Neyse bu sabah makinada kısa programda bir daha yıkadık astım.
Kendime pazartesi günü tshirt aldım. Streç pantolon üzerine giyilen bir model olduğu için boyu uzundu, onu terziye götürüp kestirdim.
Orta boy bulgur bitmişti, malatya pazarına gidip onu aldım. Evde soğan bitmiş, sabun bitmiş derken bir 100 tl suladım geldim.
Yarın da ssk'ya gideceğim babamdan aldığım maaşın anneme devri için dilekçe vereceğim.
bu süre içerisinde 3 film izledim.


Issız bir yerde kamp yapan bir grup genç,kendi okullarında bir kızla karşılaştığında yaşanan şoke edici saldırı,dehşet verici bir şiddet eylemine sebep olur.


Tüm hayatını ailesine daha iyi bir yaşam sağlamak için harcayan çaresiz bir babanın gerilim dolu macerasına tanıklık ediyoruz. Küresel felaketler Dünya'nın dengesini bozmuş ve hemen hemen her gün bir başka doğa olayı yaşanmaya başlamıştı. Tüm bunlar olurken adam daha çok para kazanmak için hamile karısını bırakarak çok uzaklara gider. İşler bir süre sonra çığırından çıkarak bir kıyamete dönüştüğünde, karısına ulaşmak için her yolu deneyecek olan bu adam azmin zaferini insanlığa göstermekte kararlıdır. Gizemli bir felaket ülkeyi savaş alanına çevirdiğinde genç bir avukat, hamile nişanlısını bulmak için müstakbel kayınpederi ile birlikte batıya doğru yola koyulur. Çaresiz bir baba, gizemli bir kıyamet olayının her şeyi kaosa sürükledikten sonra hamile karısına dönmeye çalışır. 


Gece vakti evine dönerken bir taksi şöförünün ölümüne tanık olan Hyun-Woo, işini savsaklayan polisler tarafından baş şüpheli haline getirilir. Gençliğinin 15 yılını boş yere hapiste geçirdikten sonra serbest kalır. Fakat bu sefer de ailesinden 170 bin dolar tazminat parası istenir. Bu durumun farkına varan beş parasız genç bir avukat, bu davayı kariyer basamağı olarak kullanmak ister. Avukat ve müvekkili kafa kafaya verip 15 yıl önceki cinayeti aydınlatmak için somut kanıtlar aramaya başlar.

11 yorum:

  1. Başlık ne kadar güzel öyle..

    YanıtlaSil
  2. Son filmi merak ettim en çok. Ilk filmde güzel gibi. Sen hangisini en çok sevdin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuncu film güzel tavsiye ederim. İlk film gerekli korku ve gerilimi vermiyor, ikincisi ise gayet sıradan bir kıyamet senaryosu.

      Sil
  3. heey baksanaaa, orhan veli cahit sıtkı anısını hangi dergide okudun yaaa söleseneee hatırlıyon muuu. ben dergide okumadım, anlatmışlardı da aklımda kalanı yazdııım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hatırlamıyorum ama dergide okudum, en son okuduğum dergiler tuhaf ağustos 2017 sayısı bavul dergisi temmuz 2018 sayısı

      Sil
  4. New Trial'ı sevmişsin o zaman hemeeeen sana "The Night Of" mini dizisini tavsiye ederim.
    İzlemiş olabilirsin ama izlemediysen şiddetle tavsiye ederim

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizileri nereden izliyorsun? adres yazar mısın güzelim?

      Sil
  5. How ıt ends filmin bizde izledik geçen akşam.ÇOk uzun ve çok sıradan geldi.Üstelik o felakete neyin yol açtığını anlamamak kötü oldu.Ama gerçekten böyle bir felaketle karşı karşıya kalsak aynen de öyle olur kimse neden niçin oldu anlamadan yaşar ya da gider sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın başlangıç neden oldu? filmde belli değildi. Kaçış anı ise kurtulup kurtulmadıkları konusunda belirsizdi.

      Sil
  6. diziler, dizilab, dizison, diziist gibi sitelerden izleniyor. mesele bal sibelinka demiş ya, google a "the night of izle" yazıcan, geliyor siteler, gircen birinden izlicen :) bak mesela,

    http://dizilab6.com/the-night-of

    :)

    YanıtlaSil