EN İYİSİ KENDİN GİBİ KAL

09 Temmuz 2018


Yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapalım. Yağmur yazı bu sene. Hafiften de olsa yağıyor. Bu gün pazara gideceğim:))


Gerçi ben bunları almayacağım ama olsun, pazar bahane olsun dolaşmak şahane olsun:))
Gider iken SSK kurumuna uğrayacağım. Malum bu ayın 21inde emeklilik için başvuracağım. Gerekli bir evrak varmı diye öğreneceğim.
Sabah erkenden evin sağ tarafında kalan duvara sarılmış olan kurumuş asmanın dallarını temizledim. Sabah sporunu böylece yapmış oldum.


Limonatamı kendim yaptım:)) 4 adet limonu parçalayıp dondururcuya kaldırdım. 1 gün sonra çıkardım biraz çözülsün diye bekledim. Rondoya 2 bardak tozşeker ve limonları koydum.Bızzzzttttttt limonata esansı hazır. İçine su ilave edip karışımı süzüp dolaba şişelere kaldırdım.


Sabahları kahvaltıdan sonra ortalığı biraz toplayıp, sabah kahvemi dergi okuyarak içiyorum. Kahve fincanım da  xxl oluyor:)))


TANRI BİZİ BAĞIŞLASIN

Film. Madrid’in tam “15-M Hareketi”ne sahne olduğu dönemde, şehir aynı zamanda bir seri katilin brutal eylemlerine de sahne olur. Söz konusu seri katil, yaşlı kadınlara tecavüz etmekte ve onları döverek öldürmektedir. Adli tıpta görev yapan kadın doktorun söylediğine göre bu yaşlı kadınlar tecavüze uğramışlardır. 

Dava dedektif Luis Velarde (Antonio De La Torre) ve Javier Alfaro’ya (Roberto Álamo) verilmiştir. Katile ulaşamamanın stresiyle ezilen bu iki dedektif, bir yandan Madrid sokaklarında seri katil peşinde gezerken, bir yandan da kendi saldırgan doğalarını sergilemekten geri durmazlar. Dedektif Javier Alfaro’nun öfke kontrolü problemi vardır ve saldırgan tavırlarıyla dikkatleri çeker. Dedektif Luis Velarda ise, kadınlarla ilişki kurmakta pek başarılı biri değildir.

Filmini izledim.

El işi çantam hala eklenecek bekliyorum.


Kırık kalpler ve Drina da son gün kitaplarını değişimli olarak okuyorum

15 yorum:

  1. Selam altı yıl oldu emekli olalı size şimdiden hayırlı olsun. Yaşamın yeni dönemi keyifli geçsin.Ben yaşamı üçe ayırmıştım. Doğumdan işe başlama dönemine kadar geçen süre bu yaşama hazırlanma iş yaşamı ve emeklilik.Güzel günler sizle olsun sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  2. Yağmurlu geçmesine seviniyorum bu yazın, serinlemiş oluyoruz :)) Hayırlı olsun emekliliğin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ama çiftçiyide düşünmek lazım ekinleri biçemiyorlar. Dileğin için sağol.

      Sil
  3. Bu limonata tarifini İnstagramda da görmüştüm.Pratikmiş denemek lazım yazın serin serin güzel olur.Emeklilik hayırlı olsun şimdiden.

    YanıtlaSil
  4. Lİmonatayı eşim de aynı metotla yapıyor. Çok daha güzel oluyor aroması. Afiyetle yaz sıcağını serinletin inşallah :))

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsunnn :) tarif de çok iyiymiş :)

    YanıtlaSil
  6. O yağmurdan bize de gelse azıcık keşke.

    YanıtlaSil
  7. hihi yine keyifli annatıyon seen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı şeyler anlatıyorum ama.........

      Sil
    2. olsun gündelik hayat işteeeee nolcak ki bakşaaa :)

      Sil