İNSAN EN GÜVENDİĞİ YERDE DÜŞER

03 Temmuz 2018


Sıcak çok sıcak, daha da sıcak olacakkk bu geceeeeeeeee

Yaprak kıpırdamıyor...
Biz insanoğluna bir şey yaramıyor. Dolu dedik, yağmur dedik şimdi de sıcakkkkkkkkk diyoruz.
Sabah yapış yapış insan kalkmak istemiyor, kalkınca ilk önce duş sonra kahvaltı geliyor. Çarşıya indim indiğime pişman oldum. Bankada işimi halledince, alışveriş merkezine gittim. Migrostan dergilerimi aldım. Arkadaşın dükkanına uğradım. Çok ilginçtir ben bu arkadaşımın evine yada dükkanına uğrayayım beni devamlı bir esneme tutar. Bir türlü sebebine ulaşamadık. Sadece ben değil, başkası da var aynı şekilde olan. Zor duruyorum. Acaba büyü filan mı var diyoru, ama dükkanda kuranda okuyor, tespih te çekiyor, namazda kılıyor, temizliği sirkeli su ile yapıyor, keza evde de aynı. Ben negatif enerjiye inanırım. Dükkanda incik incik her yer dolu, yarım işleri, kırık ve tamir edilecek malzemeleri çok var. ( el sanatları) Okuduklarıma göre de kırık, dağınık, kullanmadığın eşyaların olduğu yer negatif enerjiyi orada hapseder.  Sizlerin bu konuda fikriniz ne olur acaba?


Dergilerimin temmuz sayıları.

Arkadaştan çıktıktan sonra parka uğradım bir çay içtim. Sonra oradan da çıkıp ulus pazarına gittim. Çiçek toprağı aldım. Dün annem fesleğen istemişti 2 adet, onları ekti toprak yetişmemiş..


Eve geldim, sıcaktan canım hiçbir şey istemedi, uzandım havada yaprak kımıltısı bile yok. Camlar kapılar açık bana mısın demiyor.
Daha sonra kalktım kendime kahve yaptım. Biraz elime eski sayı dergi aldım okudum. Annem salata yap dedi, onu hallettim buzdolabına kaldırdım. Tansiyonumu ölç midem bulanıyor diye söylendi, onu da yaptım 10/6 çıktı hadi bakalım tuzlu ayran içirdim.

Şimdi ağbim işten geldi, güneş battı, ortalık biraz serinlesin diye kuyudan su ile betonları serinleteyim ki asma altında yemeğimizi serinde yiyelim.

10 yorum:

  1. İki balkon arasında rüzgârlı koltuğum var bütün gün oradan ayrılasım gelmedi. Sıcaklarda enerjim ölüyor. Zorla bilgisayar odası temizledim, hazır çocuklar evde yok diye. Süpürge ortada diğer yerleri süpürmemi bekliyor.

    Kırık, dağınık şeylerin negatif enerjisine ben de inanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende inanıyorum o tür dağınıklığın negatif enerjisine ama arkadaşa bir türlü anlatamadım handan.

      Sil
  2. Dağınıklığın enerjimizi sömürdüğünü moralimizi bozdugunu sinir katsayımızı artırdığını odaklanmamızı güçleştirdiğini düşünüyorum ben de. Nerede tertip düzen orada sevgi ve güven. Asma altı yemekleriniz afiyet seker olsun.

    YanıtlaSil
  3. Sıcakları çok sevmiyorum.Şöyle limonata gibi hava olacak..

    YanıtlaSil
  4. Sıcağı seven bir ben varım herhalde :) Ama, düzen konusunda hemfikiriz çoğunlukla. Dağınıklık, kargaşa, kalabalık insanı zihnen yorgun düşürüyor sahiden. Ben evimde neyi nereye koyduysam orada durmasını isterim mesela. En küçük bir eşyaya, varlığa dek. Kafamdaki düzeni karşımda göremiyorsam enerjim sıfırlanır, yapacaklarımın hepsi anlamını kaybeder, bir tek düzeni tekrar sağlamaya odaklanırım. Odaklanabilirim daha doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim evde de incik boncuk çok var, takı ile uğraştım bir zaman..

      Sil