TEK BAŞLARINA GELECEK KADAR KORKAKTIR ACILAR

08 Ağustos 2018


Bu sıcaklarda kahve mi içilir demeyin, çok güzel gidiyor inanın. 
Bayram geliyor ve ben bayram temizliğine azar azar başladım. İlk iş en çok oyalayan mutfak oldu, Allaha şükür bitti. Havalar her zamanki gibi sıcak, birkaç hafta önce yağmur vardı şu an o bile yok. Allahım sıcak sıcak demekten bıktım. Elektrik zamlandı diye klimada çalıştırmıyoruz. Akşam üzeri asma altını kuyu suyu ile serinletiyoruz ve çay yada yemeğimizi orda yiyip içiyoruz. Şimdi bakkala gittim geldim farıdım resmen. Kimse yerinden kıpırdamasın.


Ot dergisinden

Pazartesi pazara gittim, ağbim mutfak için meyve sebze almış. Ben bakkaldan ekmek alayım sen sergide dur dedi. O gidince rahmetli dayımın eşi geldi,kurban için havlu aldı. Ayaküstü sohbet ettik biraz, Özlem çok kilo almışsın dedi:((( bende ertesi gün rejime başladım bakalım ne kadar sürdüreceğim. Spora da yarın başlayacağım inşallah.

Kış hazırlıklarına yavaş yavaş başladık, bahçeden domatesleri toplayıp kaynatıyoruz, içine balık biber atıp kavanozluyoruz.


Rejime başlamadan önceki son chesecake yiyişim bu. Tatlıyı çok yiyorum bunu kesmem lazım dedim bakalım nasıl olacak rejim sonrası. Bir ara 21 gün şekersiz yaşam olayına başlamıştım, arkadaşa oturmaya gittim orada bozdum. Şimdi tekrar yeniden başladım.


Aylık dergilerimi aldım, Akşam güneşinden sonra çay demleyip asma altında divanda oturup okuyorum.


Filmini izledim.

Düğünü iptal oldu. Üstüne üstlük yıllardır görüşmediği babası burada. Peki ya balayını geçireceği gemi turu?İşte baba ve kız arasındaki bağı kurmak için kusursuz bir fırsat. Düğün günü terk edilmesi ardından işkolik bir reklam şirketi yöneticisi, balayını geçireceği Karayipler gemi turuna uzun süredir görüşmediği babasıyla katılır.


3 yorum:

  1. Dolu dolu bir paylaşımda bulunmuşsun. Sıcaklar, kahve, rejim, dergi, film diye okurken hepsinde role girdiğimden emin olabilirsin. Sevgilerimle :))

    YanıtlaSil
  2. :) asmaaltı ne güzeeel :) bayramda diyet zoor :)

    YanıtlaSil