HER DAİM AYDINLIK OLAYIM, KARANLIK DEĞİL

23 Aralık 2012

Kozamı delip, gün ışığına çıktığım günleri çok seviyorum. Bir fincan kahve de olsa, bunu evin dışında içmeyi daima gerçekleştiriyorum. Bugün işlerimi bitirip bilgisayar başına oturmak istediğim de elektrikler kesildi. Eh el mahkum bize de, giyinip kusanıp biraz çarşıya inmek farz oldu bu durumda. Şehrin yeni yıl alışveriş çoşkusunu biraz da biz izleyelim dedik. Çarşıya indiğimde Kongre meydanında yine geyiklerimizin, kızağımızın, ağacımızın, kuğularımızın ve evimizin yıllardır olduğu gibi yerleştirildiğini gördüm. Küçük çocuklar aileleri tarafından kızakta ve geyikte resim çekiliyorlardı. Her yer kırmızılara bürünmüş, çamaşırlar kırmızı, şapkalar kırmızı, noel baba figürleri kırmızı, en fazla yoğunluk nerde derseniz, tabi ki çamaşırcı da :)))))) inanmadığım bir olay olduğu için rağbetim yok bu konuya.
Ama bu sene nar patlatmayı düşünüyorum bereket için bakalım ne olacak:))






Şehrimizin mecburiyet caddesinin yılbaşı süslemeleri aşağıdaki gibi olmuş. Henüz karanlık çökmediği için pek fazla belli değil ama yine de görünür durumda.






Dün TEKİRADAN aldığım oje mi, aleti kullanaraktan sürdüm. Verevli bir çizgi desen oluşturdu. Nasıl olmuş?






Bugün de LOREAL kampanya yapmış 3 al 2 öde şeklinde, fondötene ihtiyacım vardı onu aldım. Rujunu kullanıyorum çok memnunum, bir rengini daha aldım. Rimelim eskimişti birde rimel aldım. 2 de yeşil ve mavi ton kalem aldım.
Deryacığım beni gördü şaşırdı.
- Sennnnnn makyaj yapmışsınnnnnnn, seni devamlı böyle görmek istiyorum abla. Bir dahakine allık ta sür tamam mı.
:))) allık varda bizim derya kadar yoğun kullanamıyorum. Az kullanıyorum, o da yolda uçuyor zaten:)))












2 yorum:

  1. Fotograflar çok keyifli. Yılın bu zamanı sanırım soğuk ve sıcak renklerin en güzel biçimde birleşmesine izin verdiği için böyle keyifli görünüyor.
    Oje güzel göründü gözüme; makyaj malzemeleri de. Keyifle sürüp kullanın hepsini...

    Güzel bir hafta dileklerim ve sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tüm dilekleriniz için teşekkür ederim nurdan hanım
      sevgiler

      Sil