İZLEDİKLERİM -56-

27 Aralık 2015


BÜYÜK DEPREM / 2015

Amerika’nın çok büyük bir bölümünü etkileyen büyüklükte bir deprem meydana gelir. Sismolog Dr. Amy Lane bu depremin doğal nedenlerle oluşmadığını farkeder.

Eğer dikkatli izlenirse 1998 gölcük depreminde ortaya çıkan Haarp kıyamet teknolojisi filmde gösterilmiştir.
http://www.aksiyon.com.tr/kapak/haarp-kiyamet-teknolojisi_505959

Bu dünya da  iki şey vardır ailen ve yaptığın seçimler.



KAN KARDEŞ / 2015


Genç bir delikanlı olan JR daha 19 yaşında küçük bir suçtan dolayı hapse girmiştir. Hapiste genç yaşının zorluklarıyla birçok suçluyla mücadele eden JR’a Brendan Lynch adındaki profesyonel bir soyguncu yardımcı olacaktır. Bununla birlikte artık JR hapisten çıktıktan sonra da suç ortamının içinde kendine yer bulmuştur.


SENDEN BANA KALAN / 2015


Toprak sahibi zengin bir baba olan Matt King (George Clooney), eşinin trajik bir bot kazası geçirmesinden sonra,  geride kalan iki kızı ile ilişkisinin hiç de hayal ettiği gibi olmadığını farkeder. Matt, kızları ile olan ilişkisini düzeltmeye kararlıdır fakat gittikçe kötüye giden akıl sağlığı onun için hayatı oldukça zorlaştıracaktır.


Babamla hemfikirim. “Çocuklarına bir şeyler yapabilecekleri kadar para ver ama hiçbir şey yapmadan oturacakları kadar çok verme.” derdi.



KURTLAR / WOLVES 2014

Kurtadama dönen genç aile katliamı ile suçlanıyor. Bunlardan kaçmak için kurtadam olan genç çok uzaktaki bir kasabaya gider. Ve o kasabadaki kurtadamlarla kendine bir aile kurmaya çalışır…


CASUSLAR / 2015


Bir terörist, rutin teslim sırasında gözden kaçar. Yakın bir zamanda terörist saldırından önce onu izini sürmek için  Will ve rezil MI5 İstihbarat Şefi Harry ile işbirliği yapmak zorundadır,

İyiler uzun yaşamıyor.



BÜYÜK PLAN 2015


Charles Ingvar Jönsson amcasını öldüren insanların üzerine suçlulardan intikam almak için üçlü toplar....

Plan yolunda gidince hissettiğin şeyin yerini hiçbir şey tutamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder