BİR YASTIKTA UYUYANLAR BİLE BİLMEZLER BİRBİRLERİNİN RÜYALARINI

06 Kasım 2018


İnsanın şöyle bir ruhunu dinlendiresi var. Dün sabah erken kalktım, hafif bir kahvaltı yaptım. Daha sonra tüccara para yatırmak üzere evden çıktım. PTT de işimi hallettikten sonra parkta yaklaşık 1 saat yürüyüş yaptım. Şükürlerimi sundum ve parktan çıktım. Güvenlikçi Günaydın Özlem abla dedi, ben de günaydın dedim.


oradan kuaförüme geçtim, manikür yaptırdım saçım terlemişti yıkattım fön çektirdim. Annem tahin istemişti köşe dükkandan onu aldım, kendime leblebi aldım malum tok tutuyor:)) Eve geldim. Akşam için lahana yemeği yaptık annem ile, ben kitabımı okudum biraz


Bu ara okuduğum kitap bu. Geçen aya göre yavaşladım bakalım sonuç ne olacak.
 Akşam ağbim geldi yemek yedi ve ben sonra yattım. Nedense gördüğüm rüyalar iş yeri ile ilgili oluyor, kendimi yeniden işe başlamış görüyorum. Sigaraya da sözde başlamışım. Çalışmayı mı özledim nedir:))) aksine de konuşmadığım insanlar ile muhabbet ediyorum, Elif gibi mesela:))) gıcık insanları sevmem özelliklede kendini akıllı görüp karşısındakine aptal muamelesi yapanları bu da öyle bir tipti.

Bu gün sabah kalktım kahvaltı yaptım tabii ilk önce ılık limonlu su içtim. kahvaltıda biraz peynir az bir köşe dilimi ekmek. Ortalık toplandı ben daha sonra tekrar uzandım. Üstümde bir halsizlik var 2 gündür. Bugün yürüyüş kaldı. Saat 12:30 civarı ev telefonu çaldı. Annem açtı komiser bey arıyormuş telefonun kime ait olduğunu soruyor:))) dolandırıcı yani... Anneme komiser kimin evini aradığını bilir kapat dedim kapattı. Bir daha da arayan olmadı...
bu 3. kez dolandırıcı şebekesinin arayışı Allahtan bu yönde temkinli davranıyor annem. Bütün gün mügeyi izliyor tabii ne yapsın:)))


7 yorum:

  1. Yalnız o komiser rolünü kim yapıyorsa cidden oskarlık yapıyor , o nasıl bir tonlama, nasıl bir buyurganlık nasıl biz azarlama.

    YanıtlaSil
  2. Allah kötülere fırsat vermesin.

    YanıtlaSil
  3. Ben kendi rüyamı bile uyanınca bilmiyorum. Dolandırıcılara dikkat diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rüyalarını not etmelisin hafızana, Dolandırıcılar annemi kanar sandılar ama olmadı.

      Sil
  4. yürüyüş ne güzel bişi kiii :) leblebi ben de bayılırım. tahine deee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de tahan dene DEEP, bozkır tahini olarak geçer ben tahan derin çifte kavrulmuş susamdan yapılıyor. Hatta geçende koska da gördüm o da çıkarmış.

      Sil