BURALARDA KAR VAR...

26 Ocak 2016


Trakya olarak günlerdir buz gibi havalara mahsur kaldık. Üst üste giyinmekten bıktık. - 10 lara kadar çıktı gece soğuklar. Bu gün ise çok güzel bir kar yağışı var...


Bahçeden kardelen görüntüsü...


Bu görüntü de komşudan.


Yoldan geçer iken bir görüntü.


Kütüphaneye kitap almaya gittim burasıda yolu.


Kahve molası
Yalnızlık, insanın çevresinde insan olmaması demek değildir. İnsan kendisinin önemsediği şeyleri başkalarına ulaştıramadığı ya da başkalarının imkansız bulduğu bazı görüşlere sahip olduğu zaman kendisini yalnız hisseder. 
Carl Gustav Jung 


Yolda çöpleri karıştıran bir köpeciğimiz.

Diğerleri sensin. Karşılaştığın her kimse, dünyanın aynası tarafından yakalanmış, uçuşan bir görüntüdür. Her karşılaşma senin kendini tanıman, eksikliğini keşfetmen ve iyileştirmen için bir imkandır. 



2 yorum:

  1. Kolay gelsın ve ıyı seyırler. Bızım burda da (almanya) gecen gun yerler buzlanmıştı dışarı çıkmadık ve komsularla seferber olup yolları tuzladık ;) Zorluklar ınsanları bıraraya getırır.
    Bu arada Jung'u severım bu soz de cok güzel bır alıntı olmuş. Tesekkürler Fotograflar da harıka ellerınıze sağlık

    YanıtlaSil
  2. Kütüphanenizin yoluna bayıldım. Karla birleşince ne güzel görünüyor. Ankara'da çok soğuk bugünlerde. İki gecedir -20 leri gördük. Allahtan okullar tatil de, çocuklar sıcacık evdeler. Kardelenleri çok severim. Bu havalarda olan, sokak hayvanlarına oluyor zaten. Köpecik çok tatlıymış. Sevgiler...

    YanıtlaSil