ORDAN BURDAN

01 Aralık 2017


Hepinize merhabalar,

Bir kaç gün hazır yayın girdim bloğa. Ben her zamanki gibiyim. Hala düşmelere devam ediyorum:)) Gülmeyin komşunuza gelir başınıza:)) ben 2 defa güldüm 15 gün içinde 2. defa düştüm. İlkinde ağbim 2 basamak merdivenden düştü, ben de güldüm aynı yerde  bende düştüm. Geçen akşamda bahçede ipe takılıp düşmüş, yine güldüm akıllanmadım. Dün de ben alışveriş merkezinin önünde 2 80 uzanıp resmen yeri öptüm. Vücut ağır olunca sol tarafım acayip ağrıyor.


Oturup dua ettim bir daha gülmeyeceğim. Hatta kurşun bile döktürebilirim.



Modern bir oturma köşesi benim olsun isterdim. Elinde kitap otur ya da uzan...


Cam güzelim sırnaşık hanım eskilerden bir tbt artık gelmez oldu..



Bu günlerde şehrimizde bir sapık aranıyor. İlkokul öğrencisi ufacık bir kızımızı taciz etmiş. Yavrum kimbilir nasıl bir psikolojiye girdi. Umarım ailesi bir psikoloğa götürür. Şehrimizde böyle bir olay yaşanmamıştı hiç, Dışarıdan gelip inşaatlarda çalışanlardan inceleme yapıyorlar. Zaten son zamanlarda bonzai kullananlar o kadar çok ki, ya yerde yatıyorlar ya da yolda yalpalaya yalpalaya yürüyorlar. Polis bir şey yapamıyor, 112 çağırsan bir kova su döküp gidiyor.



Bu da benim kitap bağışı yaptığım ufak bir belediyelik kasabanın bana gönderdiği resim. Buraya kitap bağışı yapmaya devam edeceğim. SİZ DE YAPMAK İSTERSENİZ BENİMLE BAĞLANTIYA GEÇEBİLİRSİNİZ.

Hayırlı geceler, mutlu hafta sonları




4 yorum:

  1. ay düşene ben de gülüyorum. ama bir sinir krizi şeklinde. yerlere falan yatıyorum gülmekten karın kaslarım ağrıyor. sanırım tepki verme biçmim bu. belki senin de öyledir, kendine yüklenme :)

    YanıtlaSil
  2. Bence bu aralar ya dalgınsın ya da kafanı kurcalayan birşeyler var.
    Genelde böyle zamanlarda insan biraz dikkatsiz oluyor. Yine de çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil