İZLEDİKLERİM

15 Ekim 2018


MERSAL

Hindistan'da çok fazla insanın yaşam mücadelesi vermesi bir doktor ve büyücüyü bir araya getirecektir. Çünkü sağlık bakanlığı büyük bir yolsuzluk içine girmiştir. Bu doktor ve büyücü bu sağlık yolsuzluğunu ortadan kaldırmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaktır.


22 temmuz

22 Temmuz 2011 tarihinde aşırı sağcı terörist Anders Behring Breivik'in Norveç’i kana buladığı korkunç saldırıyı konu alıyor. Başkent Oslo’nun hemen dışındaki Utøya Adası’nda düzenlenen İşçi Partisi Gençlik Kampı’nı basan terörist 77 kişinin hayatına son veriyor. Film, olayları üç farklı bölümde anlatıyor: saldırıdan kurtulanlar, Norveç’in siyasal liderliği ve davada görev alan avukatlar. Aileleri parçaladı.Bir ulusu sarstı,Nefrete karşı bir keder,güç ve direnç öyküsü izleyeceğiz.


MUHBİR

Bir tek kadının Birleşmiş Milletler dahil olmak üzere ve onun yandaşlarına kafa tutmasını konu almaktadır. Kathryn polis olarak barış için gittiği Saraybosna2da BM Toplumsal Cinsiyet Bürosunun başına geçecektir. Ancak makamının da dahil olduğu seks ticareti yarattığı skandallar ortaya çıkınca Kathryn bu durumla tek başına mücadele edecektir.

5 yorum:

  1. Oooo 22 July'ın afişini görmüştüm ama konusunu sayende öğrendim.
    Ben bir göz atayım bu filme

    YanıtlaSil
  2. hımm 22 temmuz aklımda olsuun :)

    YanıtlaSil
  3. full hd kalitesinde film izle filmizle-hd.com

    YanıtlaSil