HAFIZA RUHUN KATİBİDİR.

08 Nisan 2019


Bugün hava biraz kapalı, yağmur sabaha karşı çiselemiş ama sanki hala yağacak gibiydi tüm gün.



Sardunyalar açmaya başladı artık...  Şu an hıçkırık tuttu biri beni anıyor:)))  Diğer renklerin de açmasını bekliyorum...
Bugün sabah 09:00 evden çıktım 13:00 te eve girdim gezenti oldum yani:)) sabahtan benim doktor kontrolüm vardı oraya gittim. Orada işim bitince annemin ilaçlarını yazdırdım onları aldım. Derken arkadaş aradı çarşıya gel kahve içelim dedi, eczaneden çıkınca çarşıya gidip beraber kahve içtik. Bu arada pazar alışverişini de yaptım.


Yürüyüşte iken çektiğim bir foto bu.  Ne ağacıdır bilemedim... bizde erik, kiraz, ayva, vişne ve ceviz ağaçları var.
Diyete halen devam tartılmıyorum ki moralim bozulmasın:)) 15 günde bir tartılacağım. Karatay diyeti yapıyorum umarım başarı ile yol alırım. Diyete harfiyen uyuyorum. Mesela bugün sabah kahvaltımı bol yeşillik ile yaptım. 08:30 idi. o saatten bu saate kadar birşey yemedim. Şimdi :17:00 de bulgurlu semizotu ve bol salata yiyeceğim. Günde 2 defa beslenmeye alıştım artık.
Ayın 21 inde izmir'de nikah var, fakat ağbim İstanbul 'da tedavi gördüğü için gitmem imkansız artık hediyesini göndeririz kargo ile. 
Ağbim hafta sonları burda hafta içi İstanbul'da bulunuyor hala. Yara iyileşmesinde bayağı bir yol aldık. Tedavi olumlu  sonuç verdi. Şimdi ayakta şişlik olduğu için bacaktan anjiyo olacak onun araştırmasını yapıyoruz bu aralar. İnşallah o da geçecek. Film izleyemedim bu hafta sonu kısmet hafta içi bakalım izleyebilecekmiyim. 

Güzel bir hafta diliyorum hepinize...



28 yorum:

  1. Şeftali mi acaba ?

    Ağabeyinin iyileşmesine sevindim. Şişliğe de çözüm bulunsun tezelden.

    Benim rejim her gün birileriyle buluşunca karıştı biraz. Yürüyerek idare etmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. banada şeftali gibi geldi ama kayısıda olabilir dedim.
      bizde seviniyoruz iyileşmesine şimdi damar anjiyosu için araştırmadayız. rahmetli babamı prof dr fuat bey ameliyat etmişti, şimdi tekrar ona çıkaracağız ağbimi.
      rejim güzel gidiyor 21 gün sonu bakalım ne olacak.

      Sil
  2. Umarım her şey gönlünüzce olur abinizi de mutluluklar dilerim

    YanıtlaSil
  3. Agac erik agaci gibi sanki. Karatay candir. Günde iki keze alisinca insan yiyemiyor fazla 😊

    YanıtlaSil
  4. Ağabeyine acil şifalar. Günde 2 defa yemeyi ben de denemiştim bir aralar ve 2 kilo vermiştim sanırım. Ama alışamadım sanırım ben döndüm gene eski düzene.

    YanıtlaSil
  5. Doğanın en güzel en renkli zamanları....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısın birde sıcaklar olsa bu serinlik yerine değmeyin keyfimize.

      Sil
  6. Fincanınıza bayıldım.Ne kadar zarif ve şık öyle :)

    YanıtlaSil
  7. aaaay gez tabiii en güzel şey kii. tımıms tartılmaaaa :) erik ağacı dicektim amaaa :)

    YanıtlaSil
  8. Erken açanlar kiraz ağacıdır. Diyet konusunda yeşillikten devam et, kesin vereceksin. Diyete mutlaka yürümeyi ekle, yarım saat bile olsa. Tartıyı belli aralıklarla çıkman akıllıca bence de. Teşekkür ederim güzel dileklerin için, iyi bir hafta olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah yürüyorum zaten 10.000 adım atıyorum hergün. tartılmak birden veremez insan ayda bir bence ideali.

      Sil
  9. Her şey gönlünce olsun Özlemciğim, hem ağabeyinle ilgili güzel habere hem de diyet başarına çok sevindim, maşallah ikinize de. Öptüm.

    YanıtlaSil
  10. abinize acil şifalar diliyorum...karatay dietinin sağlığınıza çok iyi geleceğine inanıyorum...çiçekler harika...sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  11. Sardunyalar açmaya başladı artık... Şu an hıçkırık tuttu biri beni anıyor:))) Diğer renklerin de açmasını bekliyorum...Bütün renkleri canlı canlı hayatınızda olmasını dilerim

    YanıtlaSil
  12. Oh sefanız olsun, bahar havası ne güzel :)
    Abinize şifa diliyorum, geçecek inşallah :)

    YanıtlaSil
  13. Sardunyanın rengi ne kadar hoşmuş diğerleri de bu kadar güzel açacaktır :) Azmin sonu zaferdir inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız :)

    YanıtlaSil
  14. son yazımı okudun muuu, kitaplarla ilgili, okusanaa, bi de ilk okuduğun kitabı gidip sölesenee rabiaya :) sondan bi önceki yazımın yorumlarında daaa sana bi mesaj var gördün müydüü gmailden izliyon mu yorumlarııı, istiridye mimi yazımdaa :)

    YanıtlaSil