İZLEDİKLERİM

19 Nisan 2019


HAYVAN MEZARLIĞI

Creed çifti, şehrin kalabalığından kaçarak kırsalda bulunun bir eve yerleşir. Tek amaçları sakin bir hayat sürmek olan bu aile, çok yakında kendilerine gelecek dehşetten habersizdir. Ailenin iki çocuğundan erkek olanı kazada hayatını kaybediyor. Talihsiz olaylar bu olay ile başlıyor ve devam ediyor. Olayın şokunu henüz atlatamayan aile kedilerinin de aniden ölümü ile şaşkına dönüyor. Kediyi hayvan mezarlığına gömdükten sonra eve dönen aile, kedinin yeniden dirilip eve geldiğini görünce dehşeti yaşarlar. Bu korkunç sır artık onların taşıması gereken ağır bir yüktür.


Gürcistan'da yaşayan Mary, hamile ve doğum yapmak üzere olan genç bir kadındır. Bebeğini dünyaya getirebileceği en güvenli yerin manastır olduğunu düşünür ve manastıra doğru yola çıkar. Oraya vardığı anda gördüğü ilgi karşısında çok mutlu olan genç kadın, her şeyin istediği gibi olmasından dolayı çok memnundur. Ancak bir süre sonra yaşanan garip olaylar Mary'i tedirgin etmeye başlar. Manastır hakkında biraz araştırma yaptıktan sonra korkunç gerçekleri öğrenir ancak kaçmak için çok geçtir.   


ALT KATTAKİ KATİL

Genç ve Güzel Avukat Alison Peters, her yönü ile adalet için savaşan ve hayatında düzgün olmaya çalışan bir insandır. Maddi olarak dar boğaza girince evinin alt katını James adındaki adama kiraya verir. Kısa süre sonra bu adam ile yakın ilişkiler kurmaya başlayacak ve kendi felaketini hazırlayacaktır. Adam dış görünüş ve karakteristik olarak düzgün görünse de aslında bir seri katildir. Alison, yakınındaki insanların tek tek ortadan kaybolmasına anlam yüklemeye çalışırken korkunç gerçekle yüzleşmek zorunda kalacaktır.


Eski kocasının kaçırıldığını öğrenen bir kadın, ona olan sevgisinden dolayı onu aramaya başlar ve yavaş yavaş ölümcül bir suç çemberinin içine girer.

11 yorum:

  1. Korku ve gerilim ağırlıklı ha :D

    YanıtlaSil
  2. Korku ağırlıklı izlemişsin ve çok güzel filmler gerçekten...

    YanıtlaSil
  3. Hayvan Mezarlığın`nı yıllar önce izlediğimde etkisi uzun sürmüştü. O dönemler seviyordum korku-gerilim filmlerini.

    YanıtlaSil
  4. Hayvan Mezarlıpı'nı bende eskilerden giriş kısmını hatırlar gibiyim. Korkunçtu. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Kitabını okumadım ama filmini rahatlıkla izledim.

    YanıtlaSil
  6. alt kattaki katil mi ismini bile sevdim saoool :)

    YanıtlaSil