İZLEDİKLERİM 2021/16

18 Nisan 2021

 

 
IF  ANYTHING HAPPENS I LOVE YOU 2020


Filmde bir okul çatışmasında kızlarını kaybeden iki ebeveynin yasla mücadelesi ele alınıyor.
Genç kızlarının ölümünün ardından iki ebeveyn birbirinden ayrılarak büyümeye başlar. Birbirleriyle yüz yüze konuşmayı reddetmelerine rağmen, her iki ebeveyn de gerçek duygularını ifade eden gölgeler tarafından izlenir. Baba dışarı çıkarken anne, kızının eski yatak odasına girmeyi düşünür, ancak aşırı büyüyen keder ve üzüntü nedeniyle kendini durdurur.
 
12 Dakikalık kısa etkili ve duygusal bir film. 
 
 
THE LİTTLE THİNGS 2021
 
Kern ilçesindeki tükenmiş durumda olan Deke (Denzel Washington) adındaki şerif yardımcısını takip ediyor. Bir seri katil vakasında tuhaf mizaçlı Los Angeles İlçesi Şerif Bölümü dedektifi olan Baxter (Rami Malek) ile birlikte çalışmaya başlayan Deke'in her şeye soktuğu burnu bu vakada son derece faydalı olduğunu kanıtlıyor. Ancak kuralları yıkmak konusundaki kaygısızlığı dedektif Baxter ile arasında gerilim yaratıyor. Ancak Deke aslında Baxter dahil herkesten geçmişindeki karanlık bir sırrı saklamak için mücadele veriyor.
 
 Polisiye filmi sevenler için fena sayılmaz  
 

 
GİŞE MEMURU 2010
 
Gişe memuru olan Kenan kendi halinde yaşayan bir insandı , babasıyla hayatını sürdüren, işiyle hanesi arasındaki minik yeryüzünde gidip iştirak eden ve insanlarla kontakt kurmaktansa, bizzat hayallerinde yaşamayı seçim eden tek karakterdedir. Çatalca gişeler kısmında personel ve görevinin başındayken ara ara bizzat kendine konuşmasıyla malum Kenan'ın, öbür insanlarla meydana geldiği benzeri babasıyla da aralıklı tek ilişkisi vardır.Kenan'ın kalp hastası meydana iştirak eden babasına, gündüzleri Nurgül bakıcılık yapar. 30 yaşındaki konuşkan ve anaç Nurgül, Kenan'ı, babasını ve seneler öncesinde ölüm etmiş annesini küçüklüğünden beri tanımaktadır. Kenan'ın işiyle hanesi aralarında sıkışıp kalmış monoton yaşamı , yepyeni işletme şefinin Çatalca'yı denetlemeye geldiği zaman değişecektir.
 
Sabrı olan izlesin.
 

 
BİTMEYEN KAVGA 2016

Kaliforniya'daki elma ülkesinde, dokuz yüz göçmen işçi, toprak sahiplerine karşı "şüpheli savaşta" yükseliyor. Grup, kendi üyelerinden daha güçlü ve daha korkutucu bir yaşam sürüyor. Mahkum olan Jim Nolan tarafından yönetilen grev, trajik idealizmi üzerine "asla teslim etmeyecek veya vermeyecek cesaret" üzerine kurulmuştur.

  çok guzel bir sosyal mesaj var ve iyi aktarılmış.

14 yorum:

  1. Demek ki Bitmeyen Kavga'yı izleyeceğiz:)

    Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. şu an izlemekte olduğun summerland hakkındaki düşüncelerini bekliyorum. sanki sevecek gibiyim. :)

    YanıtlaSil
  3. IF ANYTHING HAPPENS I LOVE YOU izlemiştim, üzmüştü :(

    YanıtlaSil
  4. Denzel Washington izlemekten en keyif aldığım favori erkek oyuncularımdan biri:-) Teşekkürler öneriler için, mutlu pazarlar.

    YanıtlaSil
  5. 12 dakikalık If Anything Happens I Love You adlı filmi bulup izledim. İçim büzüştü:((( The little things'i de gözüme kestirdim. Sağ olasın...

    YanıtlaSil
  6. ilk iki filmi not aldım, gişe memuru çok sevdiğim bir film, oyuncu da :)

    YanıtlaSil
  7. hiçbirini izlememişim bu filmlerin Özlem. Gişe memuru ne zamandır aklımdaydı ama bir türlü fırsat olmadı.

    YanıtlaSil