SONBAHAR RESİMLERİNDE SONBAHAR FİLMLERİ SAKLI

28 Kasım 2020

 

 
Bu hafta film izleyemedim, not aldığım sonbahar filmlerinden bir derleme yaptım size resimlerin kenarlarına tıklayın filmlerin tanıtımlarına geçin.
 

 


 

 
 


 





18 yorum:

  1. Özlemciğim resimlerin ortasına tıklarsak pintereste gidiyor link. En kenarlarına basmak gerekiyor youtuba a ulaşmak için. Aklında olsun. Sanırım pinterestten alıyorsun fotoğrafları ondan böyle yapıyor.

    Bu arada Kadın Kokusu filminin parçasını izledim bütük keyifle. Metos'la izleme listemizde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resimleri pinterestten almıyorum Handan bilgisayarıma kaydedip yüklüyorum, fakat kendi çektiğim resimleri pinterestime kaydettiğim için o tuş çıkıyor.

      Sil
  2. Bayildim.fotogragkara eminim.filmlerde öyledir. Aklimda bir proje var 2021 için her ay bir yazar olsun iinjn en az bir kitabını okuyayım birde aktör olsun onunda en az bir filmini seyredeyim diyorum. Yazarları tespit ettim ama aktörler konusunda emin değilim. Sence hangi ay kimi seyretmeli. Ayrıca bana eşlik edersin değil mi 🥰

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazarların hepsini birden yayınlayın ona göre kitap alalım. Sinema aktörleri konusunda ben pek fikşir veremeyeceğim ben genelde konusuna göre izliyorum bu konuda deep ve Handan daha çok yardımcı olabilirler sana arkadaşım.

      Sil
    2. teşekkür ederim
      aktörlerde belli olsun yayınlayacağım bir post
      :) sevgiler

      Sil
  3. Fotoğraflar yarım açılıyor. Tinypic ağırlık yapıyor olabilir mi bloguna? Yine de tıklayınca 2'si Youtube'a biri de Pinterest'e götürdü. Love Story'i izlemiştim, harikaydı. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tinypic nerden kayıt oldu bilgisayarıma bilmiyorum genelde pinterestte resimlerimi kaydedince çıkıyor. Resimlerin kenarlarına tıklayın youtube gidecektir resimler.

      Sil
  4. ooo filmler saool, üstten üçüncü foto nefismiş yaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel kareler. 3. karedeki yer neresi biliyor musun? Ayrı bir sevdim onu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neresi bilmiyorum inan resmi kaydetmişim hangi site unuttum aradan bayağı zaman geçti.

      Sil
  6. Fotoğraflar harika. Bende de sadece love story çıktı. Efsanedir ooo. İzledimmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. resimlerin köşelerine tıklarsanız diğer filmleri de görebilirsiniz.

      Sil