İNSAN SAHİP OLDUĞUNDAN VAZGEÇEBİLİRMİŞ, VAZGEÇEMEDİĞİ AİT OLDUĞUYMUŞ.

18 Ekim 2018


Çisil çisil yağan yağmurlu bir günden merhaba hepinize. Yukarıdaki kare yürüyüşe gittiğim parktan. Evet evet yanlış okumadınız yürüyüşe başladım bakalım ne kadar devam ettirebileceğim. 
Annem rahatsızlanmadığı sürece devam edebileceğimi sanıyorum. Sabah annemin kahvaltısını hazırlayıp sabah bulaşıklarını hallettikten sonra yürüyüşe çıkıyorum parkta 10 tur atıyorum telefonda adım sayara baktığımda da 10.174 adım gösteriyor. Saat olarak ta takriben 1,5 saat.


Bahçede ki kasımpatılarım açmaya başladı. Hoşuma giden bir kaç renk var onları da almayı düşünüyorum.


Yürüyüşten sonra içtiğim kahvenin görüntüsü bu resimde. 

Bugün de 5 tur atıp bankaya işimi halletmeye gittim, yarım saat yürüdüm fazla yürüyemedim işimden dolayı. Dün arkadaş ile kahve içeriz diye düşündüm, kendisi ile telefonda görüştüm. Bu hafta müsait olmadığını söyledi. Sonra karar değiştirmiş herhalde telefon açtı, buluştuk birer kahve içtik sohbet ettik.

Aşağıdaki filmi izledim.



Michael Soussan'ın anılarına dayanan film, genç bir Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışan Soussan'ın gerçek hikayesini ve onun Birleşmiş Milletler'in "Oil for Food" (Yemek İçin Yağ) Programı'na bağış toplama çabalarını anlatıyor. Akıl hocası Pasha, programın ne kadar başarılı olduğunu ona göstermek için onu Irak'a getiriyor. Fakat Michael, organizasyonu daha derin bir şekilde incelediğinde, BM içindeki ve dışındaki yetkililerin yolsuzluklarını fark eder. Pasha ise hepsinin merkezinde yer almaktadır. Michael şimdi bu organizasyona nasıl adalet getireceğine karar vermek zorundadır.

Filmde Belçim BİLGİN' de oynuyor.


Hepinize güzel günler diliyorum.


18 yorum:

  1. Bir buçuk saat yürüyüş çok iyi canım.Yazinin başlığına bayildim💓
    Keyifli kahveler ve selamlar 💓❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol güzelim. 2 saate de çıkacağım ihşallah.

      Sil
  2. Kasımpatı görünce hep sen geliyorsun Özlemciğim aklıma. Geçen yıl da çok güzel kasımpatı resimleri paylaşmıştın, gördükçe çok mutlu olmuştum ve ben bir türlü alıp ekememiştim ;)) Yürüyüşe başlamana çoook sevindim, devamı gelsin, gelsin, gelsi ve anneciğin hiç hastalanmasın dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dileklerin için sağol Ececiğim, geçen yıl aldıklarımdan 2 renk yeşermedi bu sene çok üzüldüm ama tekrar alacağım inşallah.

      Sil
  3. Rewhat'ı ben de instagramda takip ediyorum. Evde cat başına serisi çok güzel 😊 En son onun karikatürünü görünce mutlu oldum😊

    YanıtlaSil
  4. Kuş değil de başka bir şey koysunlar yoluna kedicik:)

    YanıtlaSil
  5. Yürüyüş insana ne de iyi gelen birşey, bereketlendiriyor günü resmen :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. başlık çokzeel fotolar mutluluk veriyooo son karikatür süfeer :)

    YanıtlaSil
  7. 1.5 saat çok iyi. Umarım keyifle devam etsin.

    YanıtlaSil
  8. Yürüyüşüne ayırabildiğiniz zaman için tebrik ederim. 1.5 saat çok iddialı olmuş.

    YanıtlaSil
  9. Başlık ve kahveye bayıldım. Yürüyüş yapmak çok güzel sabah saatlerinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah saatleri çok kalabalık oluyor en iyisi 10-12 arası

      Sil