İNSAN İYİYİ GÜZELİ HEP SEVERDİ...

12 Aralık 2019


Cadde kenarları hep böyle rengarenk insanı çoşturuyor...
Biz salı günü yine İstanbulda idik kontrolümüz yapıldı. İlaçlar yenilendi geldik. Pazartesi gecesi eniştemde geldi oğlu ile birlikte ama bizde kalmadı, erkek kardeşinde kaldı. Miras paylaşımları yapıyorlar, anlaşamıyorlar. Onları konuşmak için gelmiş. Oğlu yani Ertuğrul ağbim bizde kaldı, gelince hemen ona yemek koydum afiyet ile yedi. Sonra çay demledik, afiyetle onu da içtik. gece 12 gibi yattık. Sabah  04:30 da kalktık yola çıktık. Hava sisli idi ve haliyle yavaş gittik. Hafa dinlenme tesislerinde mola verip çay poğça yiyoruz. Poğçayı buradan alıyorum çay dinlenme tesislerinden alıyorum.


Hava sisli olunca mecburen yavaş gittik nişantaşına da yarım saat geç girdik araba ile. Haliyle park yeri bulmada sorun yaşadık. Yazıhaneye yakın yer değilde, biraz mesafesinde yer bulabildik. 
Dönüşte yine hafa da mola verip çay içtik. Eve ulaşmadan önce eniştemi kardeşinden aldık, hep beraber eve geldik. Yemek koyalım dedim istemediler. Çay demledik çayın yanına poğça kurabiye verdik.


Dün bugün çarşı pazar işleri ile uğraştım. Elektrik parası gelmiş onu ödedim. Pedikürüm vardı ona gittim kız yapamadı. Tırnağımda batık var alamadı. Şimdi yarın mecburen Tırnak doktoruna gidip ona aldıracağım. Bugün de pazar market alışverişi vardı onlar  ile uğraştım. Eve geldim karnabahar yemeği yaptım. Umarım hafta sonum güzel geçer. 


Kitap okumalara devam...

6 yorum:

  1. Geçmiş olsun.
    Tırnak batığı zpr, miras davası ondan zor 🙄 Allah kolaylık versin.
    Keyifli okumalar, iyi hafta sonunuz olsun. 💐

    YanıtlaSil
  2. ay herşeyde kolaylıklar. fotiler zorlukları yumuşatıyoo. geçmiş olsuun :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil