OKUDUKLARIM 45 SENDEN SONRA

29 Aralık 2019


Ellie Lerner'ın en iyi arkadaşı olan Lucy, Notting Hill'in arnavut kaldırımlı sokağında, sekiz yaşındaki kızı Sophie'nin gözleri önünde bıçaklanarak öldürülür. Bu olay üzerine Ellie her şeyini; işini, evliliğini ve Boston'daki hayatını bırakarak Londra'ya gider. Lucy'nin kocası Greg, çareyi barlarda aramaya; kızı Sophie ise yaşadıklarını içine atarak konuşmamaya başlar. 

Ellie, Sophie'ye yardım edebilmek için çocukluğunda okuduğu bir kitaba başvurur: Gizli Bahçe. Romanı okumaya başladıklarında zaman kavramı ortadan kalkar ve Gizli Bahçe, kimi zaman keder, kimi zaman bir mucize yaratarak yaralarına merhem olur. Bir gün, Lucy'nin en yakın arkadaşından bile sakladığı bir sır ortaya çıkar. Neredeyse ömrü boyunca tanıdığı bir insanın hayatını ilginçliği ile keşfederken, kendi hayatıyla da yüzleşmek zorunda kalan Ellie, her şeyi geride bırakıp Londra'ya geldiğinde, nereye ait olduğunu sorgulamaya başlayacaktır.

Yakın arkadaşı olan, aşk acısı çeken ya da keşkelerle dolu bir geçmişe sahip herkesin kalbine işleyecek SENDEN SONRA, Julie Buxbaum'un ne kadar muhteşem bir yetenek olduğunu kanıtlıyor.



Sanırım dünyanız yıkıldığında, en yakın olduğunuz kişiyi kaybettiğinizde, ilk yitirdiğiniz şey sözcükleriniz oluyor.

2 yorum:

  1. Çok tarzım değil ama emeğinize sağlık kitap tanıtımı için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  2. güzelmiş, gizli bahçede neler var acabaa :)

    YanıtlaSil