İZLEDİKLERİM 2023/35

02 Aralık 2023

 

 
 
ÖZGÜR SANATLAR 2012
 
 Jesse Fisher bekarlıkla yeni tanışmış işinden memnun olmayan bir kadındır. Kafasını kitaplara gömmüştür. Birgün en sevdiği profesör onu üniversiteye konferansa konuşmacı olarak davet eder. Jesse burda Zibby ile tanışır hissetmediği duygular içerisine girer. 
 
Puanım: *** 
 
AFTER LOVE 2016
 
Leconomie du couple yaklaşık 15 yıl evli kalmayı başarabilmiş çocukları olan bir çiftin kısa süre önce aldığı karar ile boşanma arifesine girmişlerdir. Boşanma süreci bitene kadar evde kalacak olan koca ile kadın arasında 15 yılın birikimi olan eşyaların nasıl paylaşılacağı konusu sorun olur ve bu sorunu nasıl çözeceklerini düşünürler. 

Puanım: ****

ELENA KNOWS 2023

Parkinson hastalığı hızla ilerleyen bir kadın, kızının ani ölümünden sorumlu olanları bulmak için hummalı bir araştırmayı tek başına üstlenir. Elena, kızı Rita'nın ani ölümünden sorumlu olan kişiyi bulmaya çalışır. Ölümcül Parkinson hastası olmasına rağmen, sorularına cevap bulamayınca dedektifliğe soyunan acılı anne, kızının eski bir arkadaşından yardım almak için trenle banliyöden şehir merkezine gelir. Gerçeği ararken canlanan hatıralar ise onu kendi annelik tarzıyla yüzleşmek zorunda bırakır.
 
Puanım:****
 
CRIME DIARES THE CELEBRITY STYLIST 2023
 
Ünlü bir stilistin cesedi annesininkinin yanında bıçaklanmış hâlde bulununca, genç bir dedektife olayı çözmesi için 20 gün verilir. Gerçek olaylardan esinlendi.  
 
Puanım: ***

4 yorum:

  1. Hepside güzele benziyor paylaşım için tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Daha önce duymadığım filmler. Crime Diares the Celebrity Stylist filminin fragmanına bir göz atayım. Teşekkür ederim öneriler için.

    YanıtlaSil