İNSAN YÜREĞİNDEKİ ŞEYLERİ GİZLEYEMEZ

23 Kasım 2019


Pazartesi gününden kalan bir resim. Artık pazar alışverişi de tamamen bana kaldı. Önceden ağbim yapıyordu eve de o getiriyordu. Malum rahatsız olunca bu işi de ben devralmış oldum.
Kent konseyinin dükkanı var pazaryerinde anneme gözleme yaptırırken bende bir kahve içiyorum genelde. 
Bu hafta genelde kendimi dışarı  attım evde  bunalmaya başladım demek ki. Dün mesela 8845 adım atmışım 2 defa çarşıya indim. saatlerim malum göz damlalarından dolayı 2 saatte sınırlı. İşleri yetiştiremezsem tekrar eve gelip damlaları yapıp tekrar çarşıya iniyorum.  Bu hafta sağlık ocağına gitmedim bir tek:))) o da önümüzdeki hafta olacak inşallah. Karacanın yeni mağazası açılmış bir gezmek istiyorum şöyle etraflıca. Tencere çaydanlık ihtiyacım var alınacaklar arasında.


Sabahtan hafif bir yağmur çiselemiş, gülün halinden belli. Yatar iken fark etmedik hiç. Şimdi ise günlük güneşlik hava. Bizimkiler horul horul uyuyorlar benim içim kıpır kıpır çık evden dışarı diyor. Oysa sabah çıktım manava gittim, parkımda oturdum. Eve geldim, ağbimin canı köfte çekmiş hemen dayıoğlunu aradım dükkandan sipariş verdim. Getirdiler sağ olsunlar. Hala gözlerimiz görmediği için yemeğini de ben yediriyorum ağbimin. Şimdi annemle ikisi yemek üstü şekerleme yapıyorlar.
Önceden film izlerdim dizi izlerdim şimdi ona da vakit ayıramıyorum, ev boğuyor artık beni sanki dışarı çıkmak dolaşmak daha bir iyi geliyor.

Önümüzdeki hafta perşembe tekrar doktorda konytroldeyiz, umarım hava güzel olur....


12 yorum:

  1. Özlemcim sabır ve kolaylıklar diliyorum sana... Araya sevdiğin şeyleri sıkıştır, kendi isteklerini ihmal etme... bu süreçte önceliğin tabii ki ağbin ve annen... ama sen de önemlisin... benim paylaştığım diziyi seversin diye düşünüyorum... 10 dakika da olsa zaman ayırıp izle... sevdiğin şeyleri kıyısından köşesinden yaşamaya çalış.. o minicik kaçamaklar ne iyi gelecek sana... (anneliğim tuttu, tarzımı hoş gör... :) ) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle yapıyorum ya kitap okuyorum ya da yürüyüşe çıkıyorum sevgili ruşyene

      Sil
  2. adımlar bazen bu konuda işe yarıyor

    YanıtlaSil
  3. ay damla başka yerdeyken damlatılamıyomu kuuuu :)

    YanıtlaSil
  4. Bu aralar ben de evde sakinlik özleyenlerdenim... Hepimizin dönem dönem ruhsal ihtiyaçları farklılaşıyor işte...
    Mutlu haftalar diliyorum ♥

    YanıtlaSil
  5. Her seye yetişebilmek çok zor Insallah bir an önce sağlığına kavuşur abiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda çok haklısınız, iyileşme içinde amin diyorum.

      Sil