İZLEDİKLERİM 2024/12

11 Ağustos 2024

 

 
KARA BÜYÜ 2009 
 
Amerika Box Office'te kısa sürede üçüncü sıraya yerleşen Kara Büyü, sıradan bir banka memurunun hayatını alt üst eden doğaüstü bir lanetin hikayesini anlatıyor. Christine Brown, sıradan bir hayat süren bir banka memurudur. Ta ki bir gün, lanetli bir müşteriyle karşılaşana kadar. Bu karşılaşma, Christine'i şeytani güçlerin hedefi haline getirir ve hayatını kabusa çevirir.

Korku filmi severler izleyebilir....
 
YOUNG WOMAN AND THE SEA  2024
 
Manş Denizi’ni yüzerek geçen ilk kadın olan Trudy Ederle’nin inanılmaz ama gerçek hikâyesine dayanan bu filmde, 1905’te New York’ta göçmen bir ailenin kızı olarak doğan bu müthiş yüzücüyü Daisy Ridley canlandırıyor. Ederle, ablasının sarsılmaz desteği ve antrenörlerinin yardımlarıyla, ataerkil toplumun düşmanca tutumunu ve karşısına çıkardığı tüm zorlukları aşarak ABD’nin Olimpiyat yüzme takımına girmiş ve Fransa-İngiltere arasındaki 34 kilometrelik mesafeyi yüzerek olağanüstü bir başarıya imza atmıştı.
 
Gerçek bir hayat hikayesi olması anlamlı kılmış filmi.
 
DİLEK 2023
 

Keskin bir zekaya ve sevdiklerine büyük bir bağlılığa sahip 17 yaşındaki Asha, her dileğin gerçekleşebileceği bir krallık olan Rosas'ta yaşamaktadır. Asha'nın ailesi, kötü bir büyücü tarafından kaçırılır ve Asha, onları kurtarmak için bir dilekte bulunur. Dilek, ona Star adı verilen sonsuz enerjiye sahip küçük bir top verir. Asha ve Star, kötü büyücüyü yenmek için birlikte çalışırlar. Ancak, büyücü son derece güçlüdür ve Asha ve Star'ı yenmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Asha ve Star, Rosas'ı kurtarmak için bir plan yaparlar. Star, Asha'nın sihrini daha güçlü hale getirir ve Asha, kötü büyücüyü yenmek için yola çıkarlar.

Severek izlediğim bir animasyon filmi idi.

 

 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder