İZLEDİKLERİM 2024/14

08 Eylül 2024

 

 
GÜNEŞİ SÖNDÜRMEM GEREK 2024
 

Umut, 25 yaşında, genç ve güzel bir kadındır. Hayatında her şey yolunda gitmektedir. İyi bir işi, sevdiği bir sevgilisi vardır. Ancak bir gün, her şey birden değişir. Sevgilisi Anıl, bir trafik kazasında hayatını kaybeder. Umut, bu acı haberle yıkılmıştır. Hayatın tüm anlamını yitirir. Kendini yalnız ve çaresiz hisseder. Artık hiçbir şey ona keyif vermemektedir. Bir gün, Umut'un kapısına isimsiz bir kutu gelir. Kutu içinde notlar ve fotoğraflar vardır. Notlarda ve fotoğraflarda, Anıl'ın Umut'u aldattığını gösteren kanıtlar vardır. Umut, bu durum karşısında şoka girer. Anıl'a olan güveni tamamen sarsılır. Artık onu sevmediğini ve onunla birlikte olmak istemediğini anlamış olur.

Öylesine bir filmdi...

  • BİR GECE ANSIZIN 2024
  •  

  • Elena, fırtınalı bir geçmişten kurtulmak için İtalya'ya kaçan ve karizmatik ama gizemli Pietro'ya aşık olan Amerikalı bir psikiyatristtir. Tutkulu bir aşk yaşayan çift evlenir ve iki çocuğa sahip olur. Puglia'nın güzel manzaraları eşliğinde, eski bir çiftlik evini restore edip işletmeyi hayal ederler. Ancak, Pietro'nun karanlık geçmişi ve Elena'nın travmatik geçmişi, ilişkilerini gölgelemeye başlar. Hayalleri gerçeğe dönüşmez ve çift ayrılır. Bir fırtınalı gece, Pietro ile kalan çocuklar aniden ortadan kaybolur. Çaresiz ve perişan Pietro, onları her yerde arar ve Elena'yı acilen arar. Elena, öfke ve keder içinde Pietro'yu suçlar. Bu gergin ortamda, kaçıranlar 150.000 avro fidye ister. Elena, Pietro'nun borçlu olduğu tehlikeli tefecilerden şüphelenir. Zaman hızla tükenirken Pietro, çaresizlik içinde eski arkadaşı Nicola'ya döner. Suç dünyasıyla bağlantıları olan Nicola, para karşılığında tehlikeli bir teklifte bulunur. Pietro, çocuklarını kurtarmak için her şeyi göze alır ve Nicola'nın uyuşturucu kaçakçılığı planına dahil olur. Çılgın bir deniz macerasına atılır ve hayatını riske atar.

     

    İzlenebilir bir aile filmi...


  •  

KÜÇÜK MUZIR MEKTUPLAR 2024
 
Son derece muhafazakar İngiliz, Edith Swan ve yerel halk, komik küfürlerle dolu kötü mektuplar almaya başlayınca, kabadayı, ağzı bozuk İrlandalı göçmen komşusu Rose Gooding suçlanır. İsimsiz mektuplar ülke çapında bir kargaşaya yol açar ve bir dava başlar. Ancak Polis Memuru Gladys Moss liderliğindeki kasabanın kadınları suçu kendileri araştırmaya başladıkça bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenirler ve bu suçlu Rose olmayabilir.
 
İzlemek güzeldi.... 

2 yorum: