İZLEDİKLERİM 2022 /1

20 Ocak 2022

 


 
CRISIS 2021
 
Kanada ile ABD arasında uyuşturucu ağı kuran ve işleten bir adam ile bunlarla mücadele etmeye çalışanların hikayesini ekranlarınıza getiriyor.
 
Puanım : ****


LE DISCOURS 2020
 
Kim düşüncelerinden uzaklaşmak için bir aile yemeğine ihtiyaç duyar? Kim çaresizce istediği mesajın gelmesini bekler? Kim yakını olduğunu birinin düğününde konuşma yapacak olmaktan kaygılıdır? Bir aile yemeğine katılan Adiren, tüm bu soruların cevabını evet olarak verir. 
 
Puanım : *** 

ICH WAR NOCH NIELMALS IN NEW YORK (2019)
 
Televizyon sunucusu Lisa Wartberg'in annesi Maria, hafıza kaybıyla bir kaza geçirir. Tek hatırladığı New York'a hiç gitmediği. Daha fazla uzatmadan yaşlı kadın kendini bir yolcu gemisine kaçırır.  
 
Puanım : *****  


 FOR GOOD DAYS (2020)
 
 Molly, madde bağımlılığı ile mücadele eden genç bir kadındır. Bağımlılıktan kurtulması için dört önemli günü ardında bırakması gereken Molly’nin bu süreçteki en büyük destekçesi annesi Deb olur. Aralarına giren mesafenin ardından yeniden bir araya gelen anne ve kızı için bu süreç, hem birbirlerine acı veren kapanan yaraların yeniden açılmasına hem de birbirlerine olan sevgilerinin yeniden canlanmasına neden olur.
 
Puanım : ****


 THE DAY THE EARTH STOOD STILL
(2008)
 
Dr. Helen Benson bir anda kendisini bir uzaylı ile yüz yüze bulur. Uzaylının amacı ise Dr. Helen’i dünyanın karşı karşıya olduğu tehlike ve kriz için uyarmaktır. Helen sayesinde yönetimdekileri ulaşmaya çalışsa da erişimi engellenir. Çünkü uzaylıyı düşman olarak görürler. Helen ve üvey oğlu uzaylıya yardım etmeye karar verirler ancak fark ettikleri şey ise, uzaylı dost olsa da bunun ölümcül sonuçlarının olabileceğidir.
 
Puanım . **** 



BRAZEN (2022)

Tanınmış bir suç romanları yazarı olan Grace, uzun süredir görüşmediği kız kardeşini ziyaret etmek için Washington DC'deki ailesinin evine gider. Ancak geldiğinde kardeşinin ölüm haberiyle yıkılır. Öldürülen kardeşinin kendisinden sakladığı başka bir hayatı olduğunu öğrenen Grace, soğukkanlı dedektif Ed'in uyarılarını görmezden gelerek davayı araştırmaya başlar.
 
Puanım : ****
 

DUDE (2018)
 
Bu yetişkinliğe geçiş dönemi komedisinde, dört yakın kız arkadaş lisenin son iki haftasında kaybedilenler ve hayatlarındaki önemli değişimler üzerine tartışıyor.  
 
Puanım : **
 
 
DAMALI NİNJA (2018)

Aske, her gün karşılaştığı engellerden rahatsız olmayan, yedinci sınıfta okuyan ve huzurlu bir yaşam isteyen ortalama bir çocuktur. Aske, kendisinden daha yüksek notlar alan Jessica’ya âşık olur. Aske’nin üvey babası olan Jorn ve üvey kardeşi olan Sune ile iyi olmayan bir ilişkisi var. Aske’nin hayatı, Tayland’da tatilde olan amcası Stewart’ın 13. Doğum gününe getirdiği Ninja bebek ile değişir. Aske kısa süre sonra bu Ninja bebeğin, insanlığı kötülüklerden kurtarmak için ritüeller yapan Taiko Nakamura adlı Japon bir samuraya ait bir ruha sahip olduğunu öğrenir. Bebek, Danimarkalı bir iş adamının ölümünün ardından onun intikamını almak için Aske ile işbirliği yapar. Yolları kesişen bu iki arkadaş planlarını gerçekleştirmek için bir maceraya atılacaklardır. 
 
Puanım : *****   






6 yorum: