İZLEDİKLERİM 2021/ 24

20 Haziran 2021

 

 
ABE 2019 
 
Abe, yarı İsrailli, yarı Filistinli ailesini biraraya getirmeye çalışan küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. 12 yaşında bir Abe, şef olmak isteyen bir çocuktur. Abe bunun için yazın bir yemek kampına gider. Ancak burada istediğini bulmayan Abe, kamptan kaçar. Bu sırada akıl hocası olan Şef "Chico" ile zaman geçiren Abe ondan büyük bir ilham alarak harekere geçer. Küçük çocuğun yarı Filistinli yarı İsrailli olan ailesi ne zaman bir araya gelse kavga etmede duramaz. Bu yüzden de aile bir ara yemek yiyemez. Abe, herkesi masada biraraya getirmek için yemek pişirmeye karar verir. Ancak yaşananlar hiç de onun düşlediği gibi olmaz.
 
Tüm inanışlara saygıları olmak şart... 
 

 AWAKE 2021
 
Bütün elektronik cihazları yok eden ve insanlığın uyumamasına yol açan gizemli bir küresel olayın ardından kaos patlak verir. Sorunlu bir geçmişi olan eski asker Jill, kızı sayesinde tedavinin anahtarını elinde bulunduran tek kişidir.
 
Çok uzak olmayan gelecekte yaşanacağını düşünenlerdenim
 

 MIO ON THE SHORE 2019
 
20 yaşındaki Mio, ailesini erken kaybetti ve büyükannesiyle birlikte Nagano'da geleneksel bir Japon hanını işletiyor. Büyükannesi hastalanıp hastaneye kaldırılan Mio, hanı terk etmek zorunda kalır ve babasının eski arkadaşı Kyosuke ile yaşamak için isteksizce Tokyo'ya gelir. Çalıştığı hamamda ona yardım ederek günlük hayatta yolunu bulmaya başlar. Ancak bir gün, mahalledeki yeniden yapılanma için hamamın yıkımın eşiğinde olduğunu öğrenir... 
 
Fazla bir şey beklemeyin... 
 

 SKATER GİRL 2021
 
Hindistan kırsalındaki bir genç, hayatını değiştirecek kaykay tutkusunu keşfeder. Yarışlara katılma hayalinin peşindeki bu genci zorlu bir yol bekliyordur.  
 
güzeldi....
 

4 yorum: