İZLEDİKLERİM 2021/25

27 Haziran 2021

 

 
LUCA 2021
 
Küçük bir çocuk olan Luca, yaz aylarını İtalyan Rivierası’nda makarna yiyip, tüm gün scooterla gezerek geçirir. Luca bu macera dolu yazını, yeni edindiği arkadaşıyla paylaşır. Ancak çok geçmeden arkadaşıyla ilgili gizli bir sırrı keşfeder. Luca’nın yeni arkadaşı, okyanus yüzeyinin hemen altında bulunan başka bir dünyadan gelen bir deniz canavarıdır.
 
Güzeldi....

6 yorum:

  1. ne güzel konu, izlerim tabiiii :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Hani hatırlarsanız Titanik filminde Rose, bir akşam yemeğinde Bay Ismay'e erkeklerin büyüklük takıntılarıyla ilgili Dr.Freud'u bilip bilmediğini sormuş ve yemek masasını terk ederek oradan ayrıldıktan sonra bay Ismay: "Dr Freud'da kim gemide bir yolcu mu?" diye yemek masası etrafında oturanlardan yardım istemişti. Oysa Dr Freud nöroloji alanında uzmanlaşmış ve psikanalizin atası olarak anılan Avusturyalı bilim insanıdır.

    Şimdi neden bu konuya girdiğimi açıklamam gerekirse, "Luca 2021" yetişkinler için mi, yoksa çocuklar için mi bir animasyon filmi tam çözemedim. İlk defa "Luca 2021" ile ve sayfanızda karşılaşınca ben de bay Ismay gibi "Luca 2021" nedir diye kendi kendime sordum. Tabi internette Luca 2021'i araştırdığımda animasyon tarzında bir film türü olduğunu gördüm. Ama yetişkinler için mi çocuklar için mi hazırlanmış bir türlü anlayamadım.

    Güzel bir paylaşımdı. Emeğinize sağlık. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Oğlumun adı olduğu için birlikte izleyelim demiştim ama "canavar" kelimesi geçince şimdi bir de yaz ve deniz zamanı öncesi :))) Bir de oğlan 4 yaşında olunca... Vazgeçtim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk önce sen bir izle beğeneceksin korkunç değil:))

      Sil