İZLEDİKLERİM 2021/22

06 Haziran 2021

 

 
MAVİ MUCİZE 2021
 
Meksika’da 2014 yılında yaşanan Odile Kasırgası’ndan sonra bir yetimhane kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Kasaba sakinleri yetimhaneyi kurtarmak adına bir balıkçılık turnuvası düzenlerler. Bir adam ve tükenmiş bir tekne kaptanı çocukların geleceğini kurtarmak adına bu yarışmaya katılır.
 
Uzun aradan sonra deniz görmek güzeldi:))
 

Sonsuz Güzellik 2019
 
Jane, akıl hastalığı ile mücadele eden bir kadın. Jane, büyük bir krizden sonra gerçek ve hayali kafasını karıştırır. Bu zor zamanda, kendisiyle ortak bir özelliği olan Mike adında bir adamla tanışır. Jane'in hayatı, utanç verici bir müzisyen ve kayıp bir ruh olan Mike ile romantik bir ilişkiye başladığında çok farklı bir hal alır.
 
Özellikle 2016 yapımı '' Maudie '' tarzında ve Sally Hawkins beğendiğim sanatçı olduğu için sonuna kadar sıkılmadan izledim.Tüm oyuncular rollerinin hakkını vermiş. 
 
 
UMUT KUŞU 2020
 
 Penguin Bloom, ölümcül bir kaza sonrası felç kalan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Sam, geçirmiş olduğu trajik bir kazadan sonra felç kalarak yatağa mahkum olur. Hayata küsen genç kadın girmiş olduğu derin üzüntüden kurtulamaz. Sam’in çocukları bir gün yaralı buldukları saksağanı eve getirir. Penguin adı verdikleri saksağan ailenin hayatına girmesiyle birlikte başta Sam dahil olmak üzere herkesin hayatını değiştirir. Penguin’in gelişi Sam’ein hayatında derin bir fark yaratarak ona nasıl yeniden yaşanacağını öğretir.
 
Hüzünlü bir gerçek hayat hikayesi... 
 

 OSLO 2021
 
Oslo, 1993’te gerçekleşen Oslo Barış Antlaşması’nın arka planında yatan olayları ele alıyor. Yatıştırılamayan ebedi düşmanlıklar, perde arkası görüşmeler ve Oslo Antlaşması’nın gerçekleşmesini sağlayan gizli ama birbirlerine derinden bağlı bir grup Norveçli, İsrailli ve Filistinli kahramanın öyküsü, gerçek hikâyelere dayanıyor.

Güzel bir film izlenmeli 

6 yorum:

  1. eternal beauty izledim, ne güzel film, yani aslında çok dramatik olsa da bana çok komik, neşeli geldi :)

    YanıtlaSil
  2. Umut Kuşu'nu izledim bunlar içinde. İlki epey ilgimi çekti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski müdürlerimden biri nette ki tavsiyeme istinaden izlemiş %100 beğendiğini ifade etti.

      Sil