BAZEN HAYAT EN KARANLIK YERDE HEDİYELER SAKLAR.

26 Şubat 2020


Bir İstanbul seyahatimiz daha kazasız sorunsuz bitti. Doktor 3 hafta sonra göreceğim dedi. 17 Mart'ta tekrar İstanbul'dayız. 2 ay sonrada göze konulan silikon çıkacak. 
Ertuğrul ağbim İstanbul dönüşü bir 3 saat uyudu. Bende o arada çarşıya indim bankada işim vardı onu hallettim. Dönüşte Ertuğrul ağbim köfte sevdiği için köfte aldım ona.


Sümbüller yavaş yavaş  açıyorlar....


nağmeler döktürdü ama kendi dilinde:)) bir dilim sucuğu kaptı gitti.


yeni izlemeye başladığım dizi ilk 8 bölümünü izledim beni sardı:)) gerisini bekliyorum.

11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilen cesedi bir parkta bulunur. Görgü tanıkları ve cesetten alınan parmak izleri Flint City adındaki kentin en saygın adamlarından birini işaret etmektedir. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen kişi, Küçükler Ligi koçu, İngilizce öğretmeni, iyi bir eş ve iki kız babası olan Terry Maitland’ın ta kendisidir. Soruşturmanın başına geçen dedektif Ralph Anderson düzenlediği bir operasyonla halkın gözleri önünde Terry Maitland’ı tutuklar. Terry, her ne kadar suçsuz olduğunu açıklamaya çalışsa da dava aleyhinde ilerlemektedir. Ancak araştırma devam ettikçe ortaya çıkan gerçekler ve Tery’nin olay gecesi ile ilgili anlattıkları davanın tüm seyrinin değişmesine neden olur.



Güzel bir gün olsun.



14 yorum:

  1. Selam son söz hayat felsefem sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Outsider'ı ben de merak ediyorum. Sümbüller bahara merhaba diyor. Kışı seviyorum ama yeşilin,çiçeğin cazibesine kim dayanır. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zevkiniz nedir bilmem ama ben beğendim diziyi. Evet ağaç dallarıda tomurcukta bu gün suya da cemre düştü.
      Sevgiler,

      Sil
  3. köfteler ve sümbüller. her şey yolunda. the outsider listemde :) visavis izledin mii, of çok heycanlııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eh trakya köftesi ile ünlüdür. birde şehrimizdeki köfteciler anne tarafından akrabam olur. Dizi güzel tavsiye ederim senin tavsiyenide dikkate alacağım.

      Sil
  4. Bitişi çok güzel olmuş gerçekten :)

    YanıtlaSil
  5. Kahve, dergi, sümbül, ağzı sucuk kokan kedicik, Ertuğrul abinin yediği köfteler, sevilen dizi en sonunda da güzel bir söz. Bu blog daha ne yapsın ne söylesin :))

    YanıtlaSil
  6. 17 Mart da güzel haber getirsin inşallah. Sümbüller ve pisicik çok tatlı.

    YanıtlaSil
  7. Kedi benim kızımın kopyası :)) görünce bir duraksadım. Trakyanın gülleri herhalde bunlar.
    Çok geçmiş olsun.
    Outsider biz de başladık fakat biraz doğaüstü durumlar hakim sanırım. Sarmadı bir yerden sonra. Sırf başrolde başlayan ancak sonra ölen aktör için başlamıştım oysa ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benzeşiyorlar demek ki:))evet doğa üstü güçler var ben sevdim diziyi.

      Sil