DÜNYA GÜZEL BİR YER

06 Şubat 2020


Evet bu gün eve döndük. Mutluyuz ve umutluyuz. Dün sabaha karşı 5 te teyzemin oğlu istanbuldan geldi ve bizi aldı. 6:30 da şişli memorial hastanesinde idik. Saat 08:30 da ameliyata girdi ağbim 1:30 saat sonra ameliyattan çıktı. 2 saatlik bir ameliyat sonrası takibinden sonra öğlen yemeği verildi. Akabilinde hastaneden çıktık maltepe küçükyalıya teyzemin kızına geçtik. Kuvvetli bir yağmur yağıyordu. Geceyi orada geçirdik. Ağbim devamlı yüzükoyun yattı doktorun talimatı ile. 
Gece eniştem geldi, torunlar nil ve melis geldi. Ağbim odada yatarken biz curcuna halinde idik:))) bu arada tv haberlerine bir bakalım  uçak kıyıma uğramış ve çığ altında 38 kişi kalmış, durulduk hemen fazla gülmekte iyi değilmiş derler ya doğru çıkıyor hep bu söz.


Sabah kalktık 6:30 da nişantaşına geçtik. Doktorun yanındaki bayan yazıhaneyi açmamıştı daha arabada bekledik biraz. Sonra açılınca yazıhaneye geçtik. Doktor geldi bandajı açtı, bu kaç? bu kaç derken harf okumaya geldi ve okuduuuuuuuuuuuuu. Sizlerden dua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Korkumuz göze silikon koyunca görmemesi idi ama maşallah gördü hatta yanında koluna girip öyle yürütüyorduk. ona bile ihtiyaç duymadı kendi başına desteksiz yürüdü. Yürürken mağaza isimlerini okudu, yüzde kaç indirim etiketlerini okudu.  Arabaların renklerini söylemeye başladı. Doktorun söylemesi ameliyat sonrası damarlar toplanıyor ve daha iyi görecek dedi.

Otobanda gelirken çok yoğun bir şekilde karayolarının araçlarının kar hazırlıklarını izledik 1,30 saat boyunca. Şu an camdan baktığımda ise evde rüzgarda döne döne inen karları görebiliyorum. Sonunda kar yüzü görebildik, umarım kalıcı olmaz çünkü salı günü istanbulda doktor kontrolümüz var.




22 yorum:

  1. Çok sevindim arkadaşım güzel haberler :)
    Bundan sonra daha iyi olur inşallah ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah şebnem her şey güzel olacak ağbim için. Şu an iki gözü de görmediği için bana muhtaç her işinde ama bir gözü görürse kendi işini kendi görür.

      Sil
  2. Özlemciğimmm, şükürler olsun bu mutlu habere. İnan bana o kadar çok dua ettim ve şimdi öyle sevindim ki anlatamam. Eminim, gittikçe daha da iyi görecek. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şükür çok şükür Ececiğim. İnşallah daha güzel olacak onun için.

      Sil
  3. Geçmiş olsun umarım abiniz kısa zamanda toparlar.

    YanıtlaSil
  4. Tekrar geçmiş olsun.Daha sağlıklı günleriniz olsun.

    YanıtlaSil
  5. Çok şükür.. Çok mutlu oldum güzel haberine.

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel, gelmiş geçmiş olsun.
    Valla bunlar ne zaman kar yağacak ,diye alarm çalsalar, tam tersi güneş açıyor.Kar genelde haber vermediklerinde yağıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haberler boş çıktı bir iki kar döndü havada o kadar.

      Sil
  7. çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. sevindim gördüğüne inşaallah daha da düzelir. hülya

    YanıtlaSil
  8. Çok şükür, geçti gitti inşallah.

    YanıtlaSil
  9. oleeey oleey, biliyoduum kiiii iyi olacağınıııı :)

    YanıtlaSil
  10. Bunları okuyamamıştım ne güzel gelişmeler olmuş, nasıl bir sevinç :) Allah daim kılsın :)

    YanıtlaSil