HER İNSAN KENDİNE DEĞER VERİR

02 Temmuz 2021

 

 
Bizim evde herkes bu durumda, serin bulunan yere kıvrılıyorlar hemen, Ben ancak yemek, çamaşırlar ile ilgileniyorum. 
Komşumuzun Almanyadaki benimle hemen hemen yaşıt belki bir iki yaş büyük olabilir, oğlu vefat etmiş. Cenazesi bu gün geldi toprağa verilecek. Sessizlik hakim her yere...
 

 Rahmetle anıyorum ölenleri...
 

 Hep yeşilliklerin altına, serinlere kaçıyorlar.....
 

 Haziran ayı okuduğum kitaplar , esir şehrin insanlarına hala devam ediyorum...
 

 


6 yorum:

  1. alev alatlı yepyeni kitabı çıktı bu hafta galibaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Sıcaklarda pelteleşiyor insan, ben de rüzgârlı koltuğumdan gıpraşmıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Madımak Oteli Katliamının, emperyalist Bat'nın yeraltı dünyasında organize ettiği provokatörlerin işi olduğundan hiç kuşkumuz yoktur. Parayla satın alınabilecek gerici zihniyetli o kadar çok vicdansız, duygusuz ve merhametsiz piyonlar var ki, bunlar her işte kullanılmaya müsaittirler. Hayatını kaybedenleri rahmetle, saygıyla, sevgiyle anıyor, bu eylemi gerçekleştiren zihniyetleri şiddetle kınıyor ve lanet ediyorum.

    Komşunuza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Malum havalar ısındı ve hava sıcaklığı bazen mevsim normallerinin üzerinde seyredince bunalıyor ve serinleyecek yerler arıyoruz.

    Haziran ayında okuduğunuz kitaplar da çok güzel. Kitap okumaya ayıracak zamanınızın olması kadar daha güzel bir şey olamaz! Sizi okuma konusundaki gösterdiğiniz sabrınız ve azminizden dolayı kutlarım.

    Gösteriş, insanoğlunun aynı zamanda acziyetininin de bir ifadesidir. Bu güzel ve anlamlı paylaşımınızdan dolayı kaleminize ve yüreğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Madımak Oteli Katliamı kesinlikle unutulmayacak gerici bir zihniyet eylemidir. Hepsine rahmet olsun.

      Sil