İZLEDİKLERİM 2021/27

04 Temmuz 2021

 

 
UYARE 2019
 
 Pallavi her zaman pilot olmayı hedefleyen güçlü bir kadındır. Başına gelen kötü olaylar sonrasında da tüm gücü ile yeniden ayağa kalkma çabası verecektir.
 
Kesinlikle izlenmeli... 
 

 SESSİZ BİR YER 2
 
2018 yapımı korku filmi Sessiz Bir Yer’in devam halkası. Başrollerinde yönetmenin yanı sıra Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds’ın yer aldığı ilk filmde, güvenlikleri için seslerinden vazgeçen bir ailenin hikayesi konu ediliyordu. Filminin devam halkasında ise, ilk filmde yaşanan saldırıdan kurtulmayı başaran kişilerin hayatlarının konu edilmesi bekleniyor.
 
İlk seriyi izlemeyi unutmayın..  
 

SON HIÇKIRIK 1970
 
Kenan, mutlu bir çocuk olarak yetişir. Ancak annesinin ölümü mutluluğuna gölge düşürür. Bu acı olaydan sonra Kenan ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenmeye başlayacaktır. Öncelikle babası yeniden evlenir. Ardından sırlar açığa çıkmaya başlar. Kenan, babasının gerçek babası olmadığını öğrenecek ve evde istenmeyen konumuna düşecektir. Böylece Kenan sokaklara düşer ve orada Azmi bey ile tanışır. Azmi Bey'in yanında kalmaya başlayan Kenan, bir aşkın peşinden koşmaya başlayacaktır.  
 
Bu hafta yitirdiğimiz Kartal TİBET anısına....
 

 BİR EKSİK 2021
 
Bir baba kızının doğumundan sonra eşini beklenmedik şekilde kaybettikten sonra kızı ile tek başına ilgilenmektedir. Babanın bu süreçte yaşadıkları gözler önüne seriliyor.
 
Duygusal bir film...  

8 yorum:

  1. Filmlerin hepsi duygusal. Konuları da oldukça ilginç. Hiçbirini izlemedim. Sağ ol Özlem. Kartal Tibet Türk Sinemasının temel taşıydı. Kamera önünden arkasına geçmişti. Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türk sineması bizde bulunan duygularımızın oluştuğu filmler oluyor. Hepsinin mekanı cennet olsun.

      Sil
  2. son hıçkırık, daha önceki hıçkırık adlı filmin devamı eveet :) uyare peki, sessiz yer ilkini izledim, bunu da izlerim :)

    YanıtlaSil
  3. Fatherhood'u seyretmeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Sessiz ber Yer'in ilkini izlemiştim. İlk filmi de izlemeli. Teşekkürler

    YanıtlaSil