İZLEDİKLERİM 2023/30

05 Kasım 2023

 

 
LİZBONA GECE TRENİ 2016
 
Raimund Gregorius, bir İsviçreli Profesördür. Kendisi bu sıkıcı hayatından, heyecan verici bir maceraya atılmak için edebiyat fakültesinde profesörlüğü terk eder.
 
Puanım:*** 
 
ÜÇ RENK MAVİ 1993
 
"Trois couleurs: Bleu izle", başrolünde Juliette Binoche'un yer aldığı bir dram filmidir. Film, başkarakter Julie'nin (Juliette Binoche) eşi ve kızının bir trafik kazasında hayatını kaybetmelerinin ardından yaşadığı trajediyi konu edinir. Julie, bu trajik olayın ardından kendini izole eder, geçmişiyle yüzleşmeye çalışır ve özgürlüğün gerçek anlamını keşfetmeye başlar. Film, Julie'nin duygusal ve zihinsel yolculuğunu anlatırken aynı zamanda özgürlük, kayıp, bağlılık ve insan ilişkileri gibi derin temaları işler.
"Trois couleurs: Bleu", incelikli yönetimi, güçlü performanslar ve derin anlam katmanlarıyla tanınır ve sinema eleştirmenleri tarafından büyük övgü almıştır. Film, izleyicilere duygusal bir deneyim sunarak insan doğasının karmaşıklığını keşfeder.  

Puanım: ****

DO UNTO OTHERS 2023

Yaşlı bir adamın ve ev ziyareti yapılan bakım merkezi yöneticisinin cesetleri bulunduğunda toplum şok olur. 42 yaşlı hastanın vefatının, sevgisi ve bağlılığıyla tanınan bakıcı Shiba ile bağlantılı olduğu belirtilir.
 
Puanım:*** 

FINGERNAILS 2023

Anna ve Ryan, kontroverial yeni bir teknoloji sayesinde gerçek aşkı bulduklarına inanıyorlar. Tek sorun, Anna'nın hala emin olmaması. Sonra bir aşk testi enstitüsünde işe başlar ve Amir ile tanışır.
 
Puanım:*****

4 yorum:

  1. üç renk mavi en sevdiğim filmlerden biri arada bir izliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmleri tekrar izlemek gibi bir özelliğim pek yok.

      Sil