ALTI ÇİZİLİLER

18 Kasım 2023

 









5 yorum:

  1. eveet hayat hızlı çabuk unutuyooz :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    MaşAllah, o kadar çok altı çizili kitap ve dergi sayfaları vardı ki, bu sizin kaç kitabı birden okuduğunuzu gösteriyor. Gerçekten bana göre bu bir başarıdır. Benim öyle sizler gibi kitap okumam mümkün değil. Kaç yıldır henüz bitiremediğim kitaplarım var. Ancak, yaşımız itibariyle okuduklarımın suya yazılmaması için altını çize çize, yani hazmede hazmede okuyorum ama, yine de hafızamda çok zor kalıyor.

    Vazgeçmek teslim olmaktır. Yarı yolda bırakmaktır. Bu nedenle vazgeçmeye cesaret bulandan korkmanın doğru bir saptama olduğu konusunda sizinle hemfikirim.

    Umut etmek yerine harekete geçmek de umudun gerçekleşmesi için yapılması gereken bir fiildir.

    İnsan haklarını gözetirken, sadece kendimiz için değil, etrafımız için de bunu yapmalıyız. Ama maalesef bu uyanıklığı herkes göstermiyor.

    Çay da olmasa, o kadar hengameyle nasıl baş ederiz. Çay bize iyi geliyor.

    Başarıyı varılacak bir istasyon olarak değil, yürünecek bir yol olarak görmek. Çok ilginç bir saptama, katılmamak mümkün değil.

    Kaleminize, emeğinize ve gönlünüze sağlıklar dilerim. Sayeniz de ben de epeyce yeni bir şeyler öğrenmiş oldum.

    Selam ve saygılarımla birlikte sağlıcakla ve esen kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yazdıklarınız için sağolun sene başından bu yana 96 kitap 23 dergi okudum, darısı okumayanların başına diyorum.
      Selam ve sevgiler,

      Sil
  3. Merhabalar.
    96 kitap ve 23 dergi okumak gibi bir başarı için, tek kelimeyle harikasınız diyorum. Elbette darısı, benim gibi okumayanların başına...
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil