BİR HAYALİN VARSA PEŞİNİ BIRAKMAMALISIN

18 Ocak 2020


Yok değil mi böyle bir güzellik??????????
Geldi ayaklarımın dibine seriliverdi hemen....
Evin eksikleri hiç bitmiyor bugün de çay bitmiş hemen almaya çıktım evden. Hazır evden çıkmışken anneme kurabiye, ağbime de çerez aldım.


Uzun zamandır bir arkadaşım ile görüşemiyorduk, onun işleri benim ağbimin rahatsızlığı derken bu gün buluşuverdik. Eşi ile arasında bazen sorunlar oluyor arkadaşımın hatta bu konuda psikolojik destek alıyor. Eşinin de gitmesi lazım ama maalesef ikna edemiyor. Geçen akşam eşi telefonu evde unutup kahveye gitmiş. Bizimki de fırsat bu fırsat karıştırmış telefonu biraz. 1yıl önce kaynı kanserden vefat etmişti sene mevlidine gitti bizim ki eltisine. Meğerse o mevlüdün masraflarını bizimkinin eşi karşılamış. Tabi ki bizimkinin haberi yok. Mesajlardan bunu öğrenmiş. Çatıcam da kime çatıcam bilmiyom dedi. Bende bırak zaten eşinle aranı yeni düzelttin tekrar bozma dedim. Parayı verdi ise (400 tl) ağbisi için vermiş yabancıya vermemiş ya dedim. ne derece doğru düşündüm bilemem sonuçta bekar bir insanım evlilik hayatını bilemem....


Yukarıdaki kitabı okuyorum....



Eşinin aldatmasından dolayı kalbi kırılan bir kadın soluğu yeni bir aşkta alır ancak işler beklediği gibi gitmeyecektir. 2020 Netflix yapımı A Fall from Grace adlı gerilim filmini Tyler Perry yönetiyor. A Fall From Grace filmi 17 Ocak 2020 tarihinde gösterime girdi.

Bu filmi izleyerek uzun zamandır film izlememe olayını sonlandırdım. Kesinlikle tavsiye ediyorum sizlerde beğeneceksiniz. Güzel bir pazar günü filmi olabilir.



17 yorum:

  1. Bir nefes alma bahanesidir çay 🤗 haftalık liste yap dicektim ama boşver bittikçr çık vesiledirbir nefese

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitenler evden çıkmama bahane oluyor. Liste yapsam böyle ha dediğinde evden çıkamam

      Sil
  2. Karikatürle bitirmen çok güzel olmuş. :))

    YanıtlaSil
  3. Filmi izleyeyim bende.
    Arkadaşın durumu, ı-ııh, güven bittiyse zor.Biri diğerinden verdiği parayı saklıyor diğeri telefonu kurcalıyor. Neyse kimse kimsenin evlilik içyüzünü bilemez ama 24 yıllık evliliğimin bana öğrettiği birbirine karşı açık olmak ve güvenmek.Tabii ki sevmek:)
    Kedili fotoğraf çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güven ilişkilerin hepsinde önemli. Bu işin sonu boşanmaya gider de arada çocuk var. Eşi zaten emekli olayım boşayacağım seni demiş. Bizimki uzatmaları oynatıyor sadece.

      Sil
  4. Arkadaşın yanımda olsaydı ona bunların konu edilemeyecek kadar küçücük şeyler olduğunu söylerdim. Huzurun bedeli yok.

    Filmi not aldım, karikatüre de güldüm :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Sınavlarım vardı,pek blog gezemedim bu ara.Yazdıklarınız beni gülümsetti.Eşiyle çözecek artık bir şekilde sorununu arkadaşınız.İçinde büyültmektense konuşmak en iyisi sanki...

    YanıtlaSil
  6. film pekiii ama karikatür çoook komiiiik :)

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşın için söylüyorum, bana göre aile içi bu tür yardımlar çok normal. Hatta olmuyorsa bir oturup düşünmek lazım. Bence güzel bir tavsiye vermişsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de normal ama eltiler savaşı var onlarda:))

      Sil
  8. Karikatür e bayıldım. Ben şahsen eşimin benden bir şey saklamasını istemezdim parayı verip vermemesi hiç sorun değil soylememesi içimi kemirirdi. Beni ne olarak düşünüyor? Diye kendimi yerdim ben kendimi yiyecegime onun açıklamasına özrüne ve bir daha böyle bir şey yapmaması için kendimi hissetiklerimi söylerdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklı düşünmüşsün. bir karşılıklı konuşabilse eşiyle sorun ortadan kalkıcak. Karşılıklı konuşmayı beceremiyorlar.

      Sil