TANRI DÖKMEDİĞİN GÖZYAŞLARINI DUYAR

09 Ocak 2020


Salı sabahı saat 04:00 te yola çıktık. Ertuğrul ağbim pazartesi geceden gelmişti. Hava çok soğuk, yükseklerde kar, alçak olan bizim yerlerde soğuk vardı. Yolda gider iken otobanda çorluda tipiye denk geldik, ben biraz tırstım ya otobanda kalırsak diye. Allahtan öyle bir şey olmadı. 06:45 te  Nişantaşında idik. Arabanın içinde 08:30 a kadar bekledik. Aşırı bir yağmur vardı İstanbulda ayrıca rüzgar.
08:30 da yazıhaneye geçtik. Doktor geldi muayene etti, çarşamba sabahı için şişli memorial de hazır bulunmamızı istedi. Yeniden gözde bir kanama tespit etti. Oradan çıkmamız 10:30 du. 


Maltepe yalıya sahil kesimine vardığımızda 11:15 ti. Belki 10 sene vardır. Karşı tarafa geçmişliğim yok. Çalışırken Kartala holdinge iş için  giderdim tek başıma. Ama bu sefer gözüm almadı tek başıma gidemem herhalde. Yollar binalar çok değişmiş. Teyzemin kızı Güler ablam ile de babamın vefatında görüşmüştük en son. Hastalık vesilesi ile iyi bir görüşme oldu bizim için... 


Ertesi gün ma aile hastanede idik. Ağbim ameliyata girdi 1 saat sonra çıktı. Hiç beklemediğim bir durum oldu, ameliyat sonrası 1 saat bekleme ve yemek faslı????? yemeği duyunca ben eyvah dedim yanıma insülin almadım. Yemekten önce insülün vurulması lazım. Hemen hemşire ile diyaloğa geçtim, hastanenin eczanesinden bir adet insülin satın aldık. Yemek vereceklerini tahmin etmediğim için insülünü yanıma almamıştım, ablamda buzdolabının içinde duruyordu. 42 tl cik ödeme yaptım bir çubuk insülüne.  Tekrar ablama döndük o gecede orada kaldık. Bu gün sabah tekrar yazıhaneye gittik. Bandajlı göz açıldı, tekrar muayene edildi. Doktor silikon koyabilirim demişti. Bizde tedirgin olmuştuk, çünkü o zaman göz mühürleniyor gibi bir şey oluyor yani göz iptal. Bize müjde verdi silikon değil gaz verdim göze dedi. bizde sevindik. Eve dönüşümüz güzeldi. Şimdi evdeyiz, ağbim göz bandajı bugünde kalacak yarın çıkartacağım. Damlaları var onları yapıyorum. Sabah doktrun elini ve hareketlerini gördü. Işıkları görebildi. Şimdi haftaya salı tekrar kontroldeyiz daha iyi haberler verebilmem için 1 ayda o gazın dağılmasını bekleyeceğiz. Mesaj yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim.



Daha sağlıklı, daha soğuk olmayan günlerde görüşmek üzere hoşçakalın.





14 yorum:

  1. Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olusn Allah acil şifalar versin hülya

    YanıtlaSil
  3. Özlemciğim inşallah beklediğimiz güzel haberlerin ilki olsun bu. Bildiğim kadarıyla, gaz varken bile görmeye başladığına göre dağılınca temelli görecek inşallah. Dualarım sizinle. Sıcacık günler diliyorum, tekrar geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Ececiğim. İnşallah Allahtan umudu kesmedik, iyileşme diliyoruz hep.

      Sil
  4. Canım çok geçmiş olsun, hep sevindiren haberler alın inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun. Mutlu haberler alın.

    YanıtlaSil
  6. ay çok heyecanlıydı yaa oleeey iyiye gidiyooo :)

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun daha da iyi olacak insallah dualarimiz bütün hasta kardeslerimizle (: Yoncalara da bayıldım :)

    YanıtlaSil