İZLEDİKLERİM 2021/7

14 Şubat 2021

 

 
ÇALINAN HAYATLAR 2009


Başrollerde Jon Hamm, Josh Lucas ve Rhona Mitra gibi oyuncuların yeraldığı "Stolen Lives", bir yandan henüz yedi yaşındayken ortadan kaybolan kendi çocuğunun derdine düşmüşken öte yandan elli yıldır bir kutuya gömülmüş olan mumyalanmış genç bir çocuğunun kimliğini deşifre etmeye çalışan bir dedektifin dramını ve mücadelesini konu ediniyor. Yönetmenlik koltuğunda oturan isim Anders Anderson. Dedektif, eğer elli yıl önce gerçekleşmiş cinayeti çözer ise jendi çocuğuna da kavuşabileceğini düşünmektedir. Süreç içinde dedektifin odaklandığı bu tez, bir takıntıya dönüşür.
 
Güzeldi 


SÜPRİZ BABA 2010


Buraya yüzlerce satır yazsam azdır... çok güzel bir filmdi inanın içimde tatlı bir hüzün ve aynı zamanda tatlı bir mutluluk bıraktı... aniston bilindik kalitesiyle çok başarılı ve bateman ı ilk kez bir filmde böyle güzel bir rolle izledim o da harikaydı... ufak sebastien ise inanılmaz sevimli... hayatta bazen kötü şeyler yaparız bu zaman zaman iyi zaman zaman ise kötü sonuçlar verebilir.. ama bu işin sonunda iyi sonuçlar veriyor çünkü bir tarafta kendinizden bir parça diğer tarafta ise sevdiğiniz ama bir türlü söyleyemediğiniz bir kadın !! genel olarak tekrar tekrar izlemek isteyebileceğiniz insanda güzel hisler bırakan muhteşem bir film.... 

Güzeldi...
 
 
İLİŞKİ DURUMU KARMAŞIK 2015
 
 Bir tiyatro oyun yazarının yeni projesi setinde, yeni oyuncular bir aşk üçgeni eşi içerisine girerler. İşin içinden çıkılmaz bir hal alır...

Komedi tarzı izlenebilir. 
 

GİZEMLİ EV 2018 
 
Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar.İnşa ettirdiği bu karmakarışık yapı aslında evin içinde barınan yüzlerce intikamcı hayaletin kafasını karıştırmak için dizayn edilmiştir. Üstelik bu çıkışı neredeyse imkansız hapishanede bulunan hayaletlerden en tehlikelisin Winchester ailesi ile görülecek bir hesabı vardır..
 

GÜLİZAR 1972
 
 
İki Karadenizli ailenin çocukları olan Pervin ile Suat küçükken Anadolu'da yaygın olan beşik kertmesi ile sözlenmişlerdir. Suat eğitimi için gittiği Avrupa'dan dönmüştür ve ailesinin baskısı ile Pervin ile evlendirilmek istenmektedir. Pervin ise Suat'ı yakından tanımak için gerçek kimliğini saklayarak kendisini Suat'a gazinoda çalışan Gülizar olarak tanıtır. 
 
Çikolata Tadında..... 



 
Bu gün 14 Şubat sevgililer günü, sevgilisi, eşi olan herkesin günü kutlu olsun.
Günün Filmleri;
Sevmek Zamanı (1965)
(500) Days Of Summer (2009)
The Notebook (2004)
Her (2013)
10 Things I Hate About You (1999)
The Fault In Our Stars (2014)
Me Before You (2016) 
Sil Baştan (2004)
Aşk Tesadüfleri Sever (2011)
 

 
 

4 yorum: