KALBİ HASSAS OLANA DÜNYA AĞIR GELİYOR

01 Şubat 2021

 

 
Hepimize güzel bir hafta olsun, şu lanet virüs gitsin artık lütfen ben parkımda oturmayı özledim, arzu ablanın kahvelerini özledim, köpek karameli özledim. Yanından hüzünle geçiyorum parkın...
Hava da bu gün yağmur var, o zaman buraya bir yağmur şarkısı bırakalım, zaten güzelliğin biride bu gün aynı sanatçı ile güne başlamış, bizde aynı sanatçıdan bir yağmur şarkısı dinleyelim.
 
 
 
Bizde hayat her zamanki gibi, evdeyiz ancak ekmek almak için dışarı çıkıyorum. Bir de bu gün çıktım bir iki sebze ile meyve aldım. Baharatçım vefat etmiş facebookta haberini gördüm üzüldüm. İyi bir insandı. Kuaföre uğradım kargolar gelmiş fakat almadım, haftaya teslim alacağım .
 

 Hafiften bir kar yağdı geçenlerde, kardelenler açmıştı karın altında kaldılar, ben karlı ve yağmurlu havalarda pek dışarı çıkmam. Her ne şekilde olursa olsun mutlaka bir düşme hatıralarım var bu havalarda. Hatta burnumun ucunu kırdım hala kırık dolaşıyorum. Fakat çok usturuplu düşerim, öyle yere filan yayılmam, bacaklar bile birbirine bitişik olur, hemen yere otururum. Bakkalın içinde bile düşmüşlüğüm var böyle havalarda, eğer bakkala gitmem gerekirse minik minik adımlar atarım, ayaklarımı daha sağlam yere basmaya çalışırım.



 Bu arada çantamı bitirdim, astarlanması ve sap takılması kaldı bir ara çarşıya gittiğimde yaptırmak için vereceğim. Şimdi başka renklerden başka bir model daha başladım.

 
Ocak ayı okuduğum kitaplar, dergi okuyamadım henüz.
 

 Bu ufaklığı da bir zamanlar evde bakıyorduk, ismi leydi, fakat annem istemedi evde, ağbimde köye götürdü verdi. O şimdi bir çoban köpeği oldu. Facebookta önüme düştü bu gün bu resim.


Hayatımda gittiğim ilk konserdi bu gün aklıma düştü bu şarkı......


 
Gümüş ayna dinlediğim arkası yarında...
 
Madem bu gün nostalji takılacağız, filmi de nostaljik seçiyorum.
 

Günün karikatürü


 

 


12 yorum:

  1. Aman hocam, karlı buzlu havalarda yürürken dikkat edelim. :) Valla bende istiyorum artık bitsin ya, bıktık, usandık ev kuşu olduk iyice :D

    YanıtlaSil
  2. Yazınız sıcacık, çok içten :) karlı havalara gerçekten dikkat etmek lazım.. koronanın bir an önce bitmesi ve eski hayatlarımıza tam anlamıyla dönemesekte yine de rahatlamak dileğiyle..

    YanıtlaSil
  3. Bende çok özledim bir yerde oturup kahve içmeyi...Ahhh ahhh

    YanıtlaSil
  4. İnşallah bir an önce biter,gider :)
    Ahh kardelen çiçeğini çok severim ne de güzeller öyle.

    YanıtlaSil
  5. Nesrin Sipahi'ye bayılırım bayılırımmm :)

    Çanta ise mükemmel olmuş, ellerine sağlık, bakalım benim de bir çanta projem var ama ne zamana nasip :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çantanın modelini görmek isterim, ben bir tane daha başladım, dünya vaktini dolduruyorum bu şekilde.

      Sil
  6. kesinlikle öyle, bu ay dalgaları ben de okudum biraz betimlemeler yoğundu bazen sıkıldım ama gene de güzeldi.kaleminize sağlık, sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana ağır bir kitap olarak geldi bir daha wolf okurmuyum bilmiyorum.

      Sil