AĞAÇ EV SOHBETLERİ 198

09 Haziran 2023

 

 
Haftanın konusu:

"Bazı insanlar iş yaparken veya bir yere giderken daima hızlıdırlar, Diğer bazı insanlar ise her şeyi daha yavaş yaparlar. Hangisini tercih edersiniz?"
 
Hızlı olmayı tercih ederim, bekletmeyi sevmediğim için saatinden önce yola çıkarım. Tezcanlıyım. İş konusunda da hızlıyım, süpürür, siler, tozu alırım sonra yazsa evden çıkar gezerim, kışsa evde otururum. 
 
Yavaş olmaya çalıştığım konu sadece ağbimle yürüyerek bir yere gitme konusunda olur. Ben önden, onun beni az da olsa görebileceği bir şekilde yürüyorum, bu durumda hızlı değilim, biliyorsunuz görme sorunu var, o yavaş yürüyor, o noktada ona ayak uydurmak durumundayım. 



 

8 yorum:

  1. Bekletmeyi ben de sevmem, beklemeyi sevmediğim gibi:) Fakat yemek yeme konusunda hızlı davranmam kendimi eleştirdiğim bir konu. Sanırım en iyisi her işe gerektiği kadar zaman ayırmak ne az ne de fazla:)

    YanıtlaSil
  2. Eskiden hep çok hızlıydım, pandemide baktım koştururken boşa yoruyorum kendimi, yavaşlattım biraz kendimi. Karavan da yavaşlamamı sağladı. O bit kadar yerde hızlı olmak tam bir karmaşa yaratıyor :) Ama kimseyi bekletmem, hep erken yola koyulurum.

    YanıtlaSil
  3. Ben hızlı bir insanım ama çevremdeki herkes yavaş ve bu beni bazen çileden çıkarıyor. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zıtlıklar maalesef bizi bulur genelde.Bu arada döndüğünüze sevindim, hoşgeldiniz.

      Sil
  4. Yavaş olmayı sevmem, hızlı olup her şeyi yoluna koymak daha iyi geliyor bana her zaman:))) Bekletmeyi de hiç sevmem, doğru da bulmam eğer geçerli bir sebep yoksa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kere bekleten hep bekletir diye düşünürüm ben, bende hızlıyım sayılır hasta değilsem eğer, yavaş sadece temizlikte dinlenme aralarım olur o zaman yavaşlarım.

      Sil