BİRAZ SPİRÜTÜELLİK OKUYALIM

29 Ağustos 2023

 

 
 UYANIŞINIZIN İŞARETLERİ  VE YAŞAM PROGRAMI HÜKÜMLERİ❞
 
1. Yedi farklı beden ve uyuyan bir bilinciniz olacak. Onları sürekli olarak uyandırmanız, geliştirmeniz ve mükemmelleştirmeniz gerekecek. Aynı anda birden fazla boyutta ne bulunacağını sakin bir şekilde gözlemleyin.
 
2. “Dünya” adında bir okulda okuyacaksınız. Her olay ve her kişi sizin öğretmeniniz olacaktır.
 
3. Mağdur yok, öğretmen ve öğrenci var.
 
4. Hata yoktur, sadece dersler vardır. Başarısızlıklar başarının bir parçasıdır.
 
5. Ders, tam olarak anlaşılana kadar çeşitli şekillerde tekrarlanacaktır. Kolay dersler öğrenmezseniz, daha zorlarını bulursunuz.
 
6. İç dünyanızı değiştirmek dış dünyayı da değiştirecektir.
 
7. Öğrenilmiş sayılan ders, davranışlarınızı ve olaylara bakış açınızı değiştirecektir.
 
8. Acı, Evrenin dikkatinizi çekmesinin yoludur.
 
9. Dünyada çeşitlilik vardır. Negatif duyguların temelinde kişinin kendisini veya diğer insanları “oldukları gibi” kabul etmemesi yatmaktadır.
 
10. Şu anda sahip olduklarınızın kıymetini bilin, çünkü sizin için her zaman sizinkinden daha iyi görünen şeyler olacaktır.
 
11. Hayat resmi yaratır ama siz resmi çizersiniz. Tuvalden sorumlu değilseniz, başkaları boyayacaktır.
 
12. Bütün cevaplar sende. Sadece kendini dinlemeli ve kendine güvenmelisin.
 
13. Kaderinizi arayın, kendinizi yapmak istediğiniz şeye adayın ve kendinizi adayın. Göreviniz değişebilir. Yeniden başlamaktan korkmayın.
 
Hayatınızın bazı zor dönemleri olabilir ama kabul etmeseniz de gönüllü olarak geldiğinizi hatırlayın.
 
💢BU GEZEGENDE GÖNÜLLÜ BİR RUH OLARAK UYANDIĞINIZIN BAZI İŞARETLERİ
 
• “Zaten derin bir varoluşsal kriz aşamasından geçtiniz (veya şu anda geçmektesiniz). Kendinize sürekli burada ne yaptığınızı soruyorsunuz ve şimdiye kadar yaptığınızdan farklı bir şey yapmanız gerektiğini hissediyorsunuz.
 
• Ne kadar denerseniz deneyin, toplumsal klişelere uyamazsınız ve kitle toplumunun “uçlarında” gibi hissedersiniz.
 
• Hayatın ruhsal yönü ile derin bir bağ hissediyorsunuz ve kendinizi sürekli bir cevap arayışı içinde buluyorsunuz: Ben kimim? Ben nereden geliyorum? Neden ve ne için buradayım?
 
• Kişisel ilişkileriniz ciddi değişimler yaşıyor… Ruhsal gelişiminiz eşinizinkiyle uyuşmuyor ve hayata bakışınız tamamen zıt. Sizinle rezonansa giren birini bulamayacağınıza inanabilirsiniz. Ayrıca aranızdaki rezonans eskisi gibi olmadığı için bazı arkadaşlıklar sona eriyor olabilir. Öte yandan, yeni insanlar ortaya çıkıyor.
 
• Sizi varoluşu farklı bir şekilde görmeye “zorlayan” mistik deneyimler yaşadınız (önceki ya da paralel yaşam anıları, aşkın ya da genişletilmiş bilinç deneyimleri, astral seyahat, önsezili rüyalar, vb.).
 
• “Uykuda” kalmış olan ve şifa, yazma, kanallık, terapilerin uygulanması, sanat, öğretim, iletişim yönleriniz açığa çıkıyor.
 
• Diğer varlıkların (Ruhsal rehberler, dünya dışı varlıklar, elementaller…) varlığından haberdarsınız. Sizin için bu tamamen doğal bir şey haline geldi ve diğer insanların bu gerçeklerden uzaklaşıp bizim “yalnız” olduğumuzu düşünmelerine şaşırıyorsunuz.
 
• Ufo fenomeni size çok tanıdık geldi. Elbette, "gerçek eviniz" olarak tanımladığınız gemilerde hafif manzaralar veya hissettiniz.
 
• Bu Uyanışın ortasında, “eve gelmek” için büyük arzular hissediyorsunuz, nostalji istila ediyor ve bu dünyanın nasıl çalıştığını anlamıyorsunuz. Bazen yalnız kalmak ya da rehberlerinizle baş başa konuşmak istersiniz. Sizi gerçekten anlayan birini bulmakta/konuşmakta zorluk çekiyorsunuz.
 
• Dünya dışındaki gezegenlerde enkarne olmak için kendinizi hazır, endişeli ve heyecanlı hissediyorsunuz: bu dünyada kalmanın maliyeti var ve daha fazla farkındalığa sahip bir yere çok daha iyi uyum sağlayacağınızı düşünüyorsunuz. Aslında, daha yüksek titreşen gezegenlerdeki diğer enkarnasyonları hatırlayabilir veya sezebilirsiniz.
 
• Sonuçta, buradaki varlığınızın tesadüfi olmadığı ve bu zamanda bu yere gelmeye karar vermenizin bir nedeni olduğu konusunda çok açıksınız.
Javier Lopez🌺🕊🙏

3 yorum:

  1. Aslında bunlar dikkatli olunmazsa kafa karıştırıcı konular çünkü bazı kişilerce kötü kullanıma açık. Yaşadığımız çağda hepimiz boşluktayız ve tutunacak bir şeyler arıyoruz. Bazı işgüzarlar bunu kullanıp insanları mağdur edebiliyor.
    Ama... Spritüelizm diye bir alan var ve öğretilerini açık bir zihinle anlamaya çalıştığında bakış açının genişlediğini düşünüyorum. Dümdüz reddedenler veya dalga geçenler de ciddiye alınası değil. Yukarıdaki öğretiler bu yalın ve basit halleriyle bile insana ''ben kimim, neden yaşıyorum'' acaba gibi hayatlarına amaçlılık katacakları soruları sorduruyor. Bu haliyle bile (hadi bu öğretiyi benimsemeyelim) dikkate almaya değer bence.
    Benim de ilgimi çeken bir alan. Ama dediğim gibi büyük harflerle reklam yapanların penceresinden bakmıyorum tüm bunlara. Bu dünyadan bağını kesmeden biraz ruhunu sorgulamak iyidir bence. Bir çeşit felsefe gibi.
    Güzel bir derleme olmuş bu arada. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzelim bizim ruhlarımızın çalışması sorgulama üzerine kurulu, sorgulayacağız ve doğru bulduğumuz ile ruhumuzu eğiteceğiz. Senin yazdığın ben kimim, neden yaşıyorum sorularını çocuk yaşta sormaya başlıyoruz ki bu bizim ruhlarımızın çalışmaya başladığını gösteriyor. Ben bu sorgulamayı ufak bir tahta taburede evin önünde otururken yaptım, o an ne oldu biliyormusun tın sesi ile gözümün görüntüsü 2 ye bölündü ve tekrar birleşti. Ben şunu sormuştum, evrende hiçbirşey varolmasaydı nasıl olurdu????????? işte bu soru bana evrenin ve bizlerin birer enerji olduğunu gösterdi. Resmen gözümden tın sesi ile herşey silindi inan ve geri geldi....

      Sil
    2. Evet ben de sıkça gökyüzünü izlerim ve bir yerden sonra yaşadığımız dünyanın dert görünümlü olaylarından daha farklı konulara kaydı odağım. Söylediklerinizi anlıyorum, ben de sorular sorar ve bir şekilde cevaplar alırım çünkü.

      Sil