EN HIZLI GİDEN YALNIZ GİDENDİR.

15 Ağustos 2020


Yoğurt kovalarındaki çiçeklerimiz.... Kimi saksıda, kimi tenekede, kimi de böyle kovalarda budak budak ekilen toprağa tutunanlar...
Yazın son aylarındayız artık yavaş yavaş yaprakları sararıp dökülüyor, kışa yerlerine geçmek için hazırlık yapıyorlar...
Sabah hepimiz geç kalktık, hemen sofrayı hazırladım tostlarını yaptım. Onlar kahvaltı yaptı bana da çeyrek ekmek tost bırakmışlar:)) bende tostumu yedim kahvaltımı yaptım, ilaçlarımı içtim. Ortalığı topladım, makinaya çamaşır attım. Arka evlerin camlarını açtım havalanması için. Sonra kendime bir fincan kahve yaptım, mutfak kapısının önündeki masada içtim.


Ağbim kahveye gitti, Şarköy'den üzüm getirmişler. O da 2 kilo almış onu getirdi eve, ben de buzdolabına yerleştirdim. Yeşil fasulyeler kurudu, annem de onları çıkardı topraktan, hepsini karşımızdaki boş araziye attık. Hazır bahçe kapısı açılmışken çöpü de konteynıra boşalttım. 

İlk önce çemberimde gül oyayı bir bölüm izledim. Daha sonra


MUCİZE 2017

Wonder izle, beşinci sınıfa başlayan bir çocuk, yüz farklılıkları yüzünden ilk defa normal bir okula giden August Pullman’ın ilham verici hikayesine odaklanan film romandan sinemaya uyarlanmıştır. Auggie adındaki çocuğun normal okula gitmesine engel olan yüzü beşinci sınıfa başladığında kahramanların en benzersizi olur. Bu çocuğun ailesi ise arkadaşlarının merhametlerini ve kabullerini bulmak için büyük bir çaba içerisine girerken çocuğun olağanüstü yolculuğu bütün herkesi birleştirecek ve öne çıkmak üzere doğduğunuzda karışamayacağınızı kanıtlar. 

Filmi daha önce izlemiştim, tekrar izledim. Şimdi kitap okumaya gidiyorum:)) bu kadar net yeter






4 yorum:

  1. dost yoğurt seviyom, bim de o var hep onu alıyom, bi de a101 de birşah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sütaş severim ama bu sene evde yapmaya başladık yoğurdu.

      Sil
  2. "Herkes gider geriye kahven, kitapların ve hayallerin kalır." ne güzel bir cümle:)valla öyle. Sonuçta bu dünyada yalnızız. Filmi izlememiştim ama izlemek isterim. Karikatüre çok güldüm:) Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil