HEP İYİDEN ÖNCE KÖTÜYÜ GÖRMEK HUYUMDUR.

24 Ağustos 2020


Hepinize güzel bir hafta diliyorum. Ben haftaya pek güzel başlamadım. Komşunun oğlu sakız fabrikasında çalışıyor, geçen gün bir poşet anneme sakız vermiş ( yıldızım marka). Benim dün uzun yıllardır çiğnemediğim sakızı çiğneyeceğim tuttu:)) sakızı çiğnerken ne oldu ise sağ alt çenedeki diş dolgum çıktı yerinden:)) uzun zamandır dilime bir şeyler geliyor bir tuhaflık var diyordum sonuçta dolgudan oldum:)) Sabah kalktık kahvaltı ettik, dişçimi aradım. Deniz dedim durum böyle böyle hemen gel abla dedi. Hemen üstümü giyindim, minibüsle aşağı indim, muayehaneye geçtim. 
Baktı yanındaki dişte hasarlı dedi ister çekelim ister dolgu yapalım dedi. Ben dolgu yapalım dedim. Bu gün bir dişi halletti diğer diş için haftaya perşembeye 3 eylüle randevu verdi. Bir dolguya 350 tl bayıldık sabah sabah. 


Oradan Zehranın yanına geçtim. Biraz sohbet ettik. Otomatik ödeme de elektrik faturasının yarı fiyat çekilmiş. Müşteri hizmetlimi aradım neden dedim, meğersem elektrik idaresi 2 ye bölüp taksit yapıyormuş:)) oradan çıktım kuaförüme uğradım, kargo gelicek haberin olsun dedim. Kitap siparişim var da gelecek. Saç açıcı tarak ve ayak törpüsü siparişim vardı daha gelmemiş. Manavdan alışveriş yaptım parka geldim. Bir çay bir kahve içtim.




Eve geldim malzemeleri yerleştirdim. Akşam dayımın oğlu köyde ektiği yeri bozmuş, ki ektiği yerdeki tarlada annemin de hakkı var. Oradan bize karpuzlar, yeşil fasulyeler, çarliston biberler, patlıcanlar, domatesler getirmiş 3 büyük poşet. Bu haftaki bazı alışverişleri iptal ettim böyle olunca olmayanları aldım manavdan:)) akşama da karnıyarık yapalım dedik annemle.

Marcella 3. sezon 6. bölümdeyim. Kitap okumalarına ara verdim dergi okuyorum bu hafta.


Şimdilik kafka okur ve bayan yanı dergilerini okudum.




8 yorum:

  1. ayol dolguyla sakız mı çiğneniir, senin para harcayasın gelmiş :) önce kötüyü görmek ne kötü bir huy :)

    YanıtlaSil
  2. Pandemi dönemi diş olayı sıkıntı. Deletleri hep kapattılar randevu almak mümkün değil. Özel de dediğin gibi pahalı.

    YanıtlaSil
  3. Geçmişler olsun canım. Sakız çiğnemeye bayılanlardanım ama bana da pahalıya patlıyor sonra. O sebeple bıraktım.

    Karikatür için tam da ben dedim :))

    Mutlu bşir gün olsun ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol şebnem. Bende yıllardır çiğnemiyordum aslında, nasıl olduysa canım çekti. Ama önceden bir darbe almış olması lazım dolgunun yoksa bu kadar kolay çıkmazdı. Sana da mutlu bir gün olsun.

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun dolgu olunca sakız cignenmeyecegini bilmiyordum bende artık dikkat ederim.

    YanıtlaSil