GÜÇLÜ OLMAN SENİ MUTLU ETMEYEBİLİR AMA MUTLU OLMAN SENİ GÜÇLENDİRECEKTİR.

14 Ağustos 2020


Bugün hafiften rüzgar var, sabah erken kalktım kahvaltı hazırladım tekrar yattım. Saat 10 gibi kalktım kendime bir tost yaptım kahvaltı ettim. Ortalığı topladım üstümü giyindim çarşıya doğru yürüyüşe geçtim. Dünkü balık biber turşusu için annem büyük kavanoz doldurdu, tam dolmadı boş yer kaldı kavanozda, balık biber bakacağım. Ağbime telefon açtım Eczacıbaşının orada pazarın bu gün gıda mı yoksa giyim mi olduğunu sordum, giyimmiş. Pazara gitmeyi eledim mecburen manavlara bakacağım balık biberi. Bizim evin oradaki manavlardan başladım sora sora çarşıya doğru gideceğim. Şoka uğradım tereyağ ve kaşar peyniri aldım sabahları tost yaptığım için fazla kullanıyoruz. Oradan 2 manava sordum yokmuş balık biber. Karpa markete girdim oraya baktım orada da yok. Esmer bulgur ve siyez bulguru aldım. Yürümeye devam ettim. Postanenin önünden geçtim keşke kargo yapacağım çantayıda evden alsaydım diye düşündüm ama artık çok geçti. Yol üstünde sebze satana sordum biber onda da yok. Unak fırına girdim bir askıya ekmek bıraktım. Az ileride bankamatiğe uğradım döndüm manava girdim orada da yok balık biber. Salatalık aldım bende cacık yapmaktan çok tüketiyoruz bunu da. Parkıma uğradım bir ajda çay içtim, ardından bir  sade türk kahvesi söyledim.


Parktan sonra onur markete geçtim orada da yok. Son bir manava uğradım oh nihayet buldum. Hemen aldım, taze incir de gelmiş çok severim ondan da aldım minibüsle eve geçtim. Ağbim kahveden geldi yemek hazırladım yedi biraz uzandı. Bende nette dolaşmaya başladım, bir film buldum şu an onu izliyorum. Beğendim umarım sizde beğenirsiniz, bir hint filmi.


DİL BECHARA 2020

Yazar John Green'in en çok satan 'Yıldızlarımızdaki Hata' adlı romanına dayanan Dil Bechara, olağanüstü bir aşk hikayesi olan iki sıradan insan olan Kizie ve Manny'nin bir hikayesidir. Her ikisinin de hayatlarında trajik bir bükülme var. Kizie ve Manny, 'yaşam' adı verilen çılgın küçük şeyin kalbine, açık ve kapalı, yukarı ve aşağı, acı ve tatlı derin bir yolculuğa çıkarlar.

Güzel bir aşk hikayesiydi.



6 yorum:

  1. Balık biber ilk defa duyuyorum. Google amca resimleri gösterdi sağolsun :)) Aslında haşır neşir olduğumuz bir görüntü ama balık dendiğini bilmiyormuşum :)

    Kolay gelsin, güzel bir hafta sonu diliyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sirkeli yağlı turşununu tavsiye ederim şebnem güzel oluyor. Size de güzel hafta sonları

      Sil
  2. Başlıkların çok güzel. Karikatür de çok iyiymiş:)))

    YanıtlaSil
  3. dil bechara, aldım listeye saool :)

    YanıtlaSil