OKUDUKLARIM 59 ATATÜRK'Ü KİMLER ÖLDÜRDÜ

13 Eylül 2020


İspanya'da engizisyon zulmünden kaçarak Osmanlı'ya sığınan ve hayatları kurtarılan Siyonist Yahudiler Osmanlı İmparatorluğunu neden yıktılar?

İttihat ve Terakki Cemiyetindeki, Siyonist Yahudi Emanuel Karaso niçin katı bir Türk düşmanıydı?
Sultan II'nci Abdülhamit'i saltanat makamından indirmek için neden Yahudi, Ermeni, Arnavut ve bir hainden kurulu heyet oluşturuldu?
Türk ırkının damızlık erkek yoluyla ıslah edilmesini kim istedi?
Filistin'de iki yüz Siyonist Yahudi'yi idam ettiren Türk komutanın başına neler geldi?
Mustafa Kemal'e kaç sefer suikast düzenlendi?
Türk ırkının kökenlerini araştıran Atatürk hangi gizli sonuçlara ulaştı?
Kayıp Kıta Mu, Atatürk için neden çok büyük önem arzediyordu?

Bence herkesin okuması gereken bir kitap.Beni Türk hekimlerine emanet ediniz demesine sözüne rağmen çevresinde mason üyeliği bulunan kişilerce yabancı hekimlere tedavi ettirilmesi daha doğrusu zehirletilmesi, yanlış muayene yapılmadan kullanılan civali ilaç.Bir de otopsinin yapılmaması. Daha ne anlatılabilir ki bu konuda. İnce noktalarımdan birisi de ATATÜRK benim, gözyaşları ile okudum kitabı

Güz kitap şenliği kitap 4
Sayfa 248
Toplam sayfa 1197
Puan 10
toplam puan 40

NOT: İkinci elden aldığım kitabın kapağı tükenmez kalem ile çizilmişti, bunu yapan kişiyi de esefle kınıyorum.

2 yorum:

  1. Uzun bir süre yazarı araştırdım. Çünkü Osmanlı İmparatorluğunu İspanya'dan kaçan Siyonist Yahudiler (yani Sabetaycılar) yıktığını iddia eden bir cümle bana akıl dışı geldi. Osmanlı'nın yükselme, duraklama ve gerileme dönemlerini ve tarihe gömülmesinin nedenlerini az çok biliyoruz. Yazar hakkında çok fazla bir bilgi bulamadım internette. Bu merakımı daha da arttırdı. Çünkü yüz civarında kitap yazmış. Pek çoğu biyografi ve insanın ilgisini çeken illuminati benzeri konular, tapınak şövalyeleri, komplo teorileri... Kitapta bazı gerçeklerin yanı sıra çoğu bölümünün temkinli bir şekilde değerlendirilmemesi gerektiğine inanıyorum. Atatürk'ün çok sayıda düşmanı olduğu muhakkak. Önemli olan gerçekleri bilmek. Bilmiyorum, kafamı kurcalayan şeyler var. Belki bu konularda daha fazla kaynaktan yararlanmak lazım. Yazar onca iddiada bulunmasına karşılık hiçbir zaman söylediklerinin tartışma konusu olmaması, hakkında bir haber dahi yazılmaması, İstanbul'da ailesiyle yaşadığı bilinmekle birlikte doğduğu yer hakkında bile bir bilgiye ulaşılamaması ilginç geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazarın illumunati kitabı da elimde mevcut bakalım onlarda ne yazıyor. Bu konuda tabi ki başka araştırmaların yapılması lazım.
      Sevgiler

      Sil