İZLEDİKLERİM

06 Aralık 2020

 

 
OĞLUMA NOTLAR 2020
 
 

Ölümcül kanserli bir kadın, büyümeye başlayan oğlunun öldükten sonra okuması için hayatı ve sevgisiyle dolu bir defter tutmaya karar verir.

İzlenebilir sevgi dolu

 


GİTMESİNE İZİN VER 2020 

Filmde, çocuklarını kaybettikten sonra torunlarını bulmaya çalışan emekli bir şerif ile onun karısının verdiği mücadele anlatılmaktadır.George Blackledge ve eşi Margeret tek çocuklarını kaybetmenin üzüntüsü içerisindedirler.Dakotas’ta yaşayan ve anneleri tarafından büyütülen torunlarını tehlikeli bir ailenin elinden kurtarmak için yola çıkarlar.Ailenin yanına vardıktan sonra, Weboy Ailesi’nin torunların serbest bırakma gibi bir niyeti olmadığını çok geçmeden anlarlar.George ve Margaret’ın aileleri uğruna savaşmaktan başka şansı kalmayacaktır.

 İzlenebilir bir film

 


SOLACE 2015

Doğaüstü becerileri olan bir suç analizcisi (Anthony Hopkins), işinde usta bir FBI ajanının(Jeffrey Dean Morgan) garip bir seri cinayeti çözmesine yardım etmek için emekliliğini yarıda bırakıp işe döner.Katilin de (Colin Farrell) doğaüstü yeteneklerinin olduğunu görmek için bu seri katil vakasının içine çekilir, bu da birbirinin her hareketini kestirebilen iki kişi arasında bir restleşmeye dönüşecektir.

 

Film ortalar da başlıyor asıl konuya, çok güzel bence izleyin tavsiye ederim

 


 
HEROIC LOSERS 2019 

Ünlü Arjantinli Corralito zamanlarında, küçük bir kasabanın komşuları, banka yöneticilerinin ve yolsuz bir avukatın çaldığını öğrendikten sonra kaybettikleri parayı kurtarma planını izlerler.  

Öyle çok farklı, değişik bir konusu olduğu söylenemez fakat anlatım dili oldukça keyifli. Politik bir olayı/dönemi de arka planda işliyor aynı zamanda.Kendilerinden çalınan parayı geri almaya çalışan bir grup kasabalının eğlenceli hikâyesi.

 


THE SECRET DARE TO DREAM 2020 



2006 yılında en çok satan kitap olan The Secret, milyonlarca insanı daha mutlu ve daha tatmin edici yaşamlar sürmeye teşvik eden küresel bir fenomendi. The Secret: Dare to Dream merkezine, üç çocuğunu tek başına ve çok çalışarak büyütmeye çalışan Miranda Wells'i ve ailesini alıyor. Güçlü bir fırtına hayatına yıkıcı bir meydan okuma ve gizemli bir adam, Bray Johnson'u getiriyor. Kısa bir süre sonra, Bray'in varlığı ailenin ruhunu yeniden canlandırıyor ancak kendisinin taşıdığı bilmedikleri bir sır vardır ve bu sır her şeyi değiştirebilir.

 

 Son zamanlarda böyle hoş,duygusal ve insana kendini iyi hissettiren bir film seyretmemiştim.Hayatta ikinci baharı yakalamak için uğraş verenleri anlatan bu filmi, sevdiklerinizle oturup keyifle seyredebilirsiniz.İnsanın içine sevgi eken bir film hele o adam yok mu allahım her kadının hayalindeki mükemmel erkek:))

 


 
9 KERE LEYLA 2020


Bir evlilik, iki aşk, üç bela, Dokuz Kere Leyla... Adem (Haluk Bilginer), güzeller güzeli metresi Nergis (Elçin Sangu) için Leyla (Demet Akbağ) ile 20 yıllık evliliğini bitirmeye karar verir. Ancak Leyla'dan doğal bir yolla kurtulması neredeyse imkansızdır. Diğer yandan bu duruma bir çözüm bulamazsa, yasak aşkı Nergis, çok yakında parmaklarının arasından kayıp gidecektir. Üstelik Adem tüm bu aşk trafiğininin arasında kendisine ait antika el yazmasının peşinde olan Mahdum Bey (Fırat Tanış) ve kıskanç avukatı Haris (Alican Yücesoy) ile de uğraşmak zorundadır.

 Bu kadar kıymetli iki oyuncudan bu kadar anlamsız, tek bir anından bile keyif almanızın mümkün olmadığı bir film nasıl çıkmış anlamak mümkün değil..Üzülerek söylüyorum KÖTÜYDÜ......

 



12 yorum:

  1. 9 Kere Leyla 'nın başından 5 dakika seyretmemiz kapatmamız için yetti. Saçma geldi bana.
    Diğer tavsiyelere teşekkürler, acıklı olanlar hariç diğerlerine bakabilirim. Yüreğim hiç kaldırmıyor bu aralar üzüntülü filmleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de çok saçma:)) ben sonuna kadar belki birşey değişir diye izledim.

      Sil
  2. The secret ilgimi çekti, afişi de güzel duruyor..

    YanıtlaSil
  3. Oğluma Notlar listemde izleyeceğim. 9 Kere Leyla kimden duyduysam sevmemiş.Bu oyuncular kaçmaz diye düşünüyor insan. İlginç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oğluma notlar sevgi dolu idi. 9 kere leyla berbat ama bir dene istersen instagramda beğenen birine rastladım ne hikmetse.

      Sil
  4. Solace mükemmel,
    The secret izleyeceğim hatta ilk sırada
    Bugün Ahmet Hakanın yazısını okudumda çpk güldüm fena özetlemiş bu filmi..Kesinlikle izlemem..Bazen ne kadar iyi bir arada olursa olsun olmuyor işte..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen Ahmet Hakan'ın yazısını okumaya gidiyorum.

      Sil
  5. oooo güzel hiçbirini izlemedim, izlerim iyi oldu bu liste, costner ı hemen izleyim, ricardo darin çok iyi oyuncu onu da hemen izlerim :) leyla yı da izlicem umutlu değildim zaten ben de :)

    YanıtlaSil
  6. Oğluma Notlar ,Gitmesine İzin Ver ve The Secret ilgimi çekti not aldım hemen :) Üçünü de seveceğimi düşünüyorum. Umarım kısa zamanda izleyebilirim.
    Çok teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil