YENİ YIL GİFLERİ

29 Aralık 2020

smiley 
 

 Hepimiz için güzel bir hafta olsun, Bizim kediler bu yıl böyle, mutfak önündeki masaya dadandılar:))
Akşam hava yağışlı idi fakat sabah çok güzeldi. Normal gündelik işleri yaptım, annem tarhana çorbası istedi onu yaptım. Sonra bilgisayarda yapmam gereken işler vardı onları hallettim. Saatin 13:30 olması ile pazar arabamıda alarak evden çıktım.
İlk önce kütüphaneye uğradım, kitaplardan yılbaşı ağacı yapmışlar çok şekerdi. Aldığım kitapları verdim, geçen sefer kış şenliği için oyun kategorisinde Hamlet kitabını almıştım, içini açıp bakmamıştım İngilizce imiş, evde elime alınca farkettim. Aralık ayı okuduğum kitapları götürüp bağış yaptım. Yeni kitaplar aldım; sevgili
 
 
 2021 Yılı kitap ve film etkinliği için, Virgina woolf kitabı aldım, kış şenliği için şiir olarak Haydar Ergülenin Nar kitabını aldım. Ayfer tunç kitabınıda okumak istediğim için seçtim.


Daha sonra arkadaşım Zehraya uğradım biraz sohbet ettik, manavdan alışveriş yaptım. Pazar arabasını orada bıraktım. Bankaya geçtim oradaki işimi halletim, kahvem bitmişti kahve aldım, tekrar manava geçtim pazar arabasını aldım. Manav sahibi daha önce orada değildi, tatlı yapmak için annem kabak istemişti bütün kabak kesilmemişti. Bilgin madem geldin şu kabağı keste alayım dedim. Testereyle kabağı kesti aldım minibüs durağına giderken çiçekçinin önünden geçiyordum, anneme yeni yıl için çiçek aldım hediye olarak.


Eve geldim, aldıklarımı yerleştirdim. Ellerimi sabunladım. Kahvemi yaptım, bir film açtım izlemeye başladım. Yılın son filmi noelli olsun dedim.
 
 
Yeni yıl yazılarnızı süsleyin;
 
 

 

18 yorum:

  1. asla kütüphaneden kitap ödünç almadım, çok heves ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım 2021 yılında denersin. Ayfer tunç okumak istediğim bir yazar ilk önce kütüphanedeki kitaplarını okuyacağım. Sonra aynı yazarın kütüphanede olmayan kitaplarını satın alıp okuyup kütüphaneye bağışlayacağım. Okumak istediğim bir kitap kütüphanede varsa ki bunu
      http://koha.ekutuphane.gov.tr/ adresinden yapabiliyorsunuz niye tekrar alayım. Ben kitaplarımı bağışladığım için bu yöntemi izliyorum.

      Sil
  2. 2021 Yeni yıl hepimizee uğur getirmesi dileğiyle bu araa blog yazınız okurken çok zorlanıyorum yazı stiliniz arial tarzı daha göz yormayan bir stil seçerseniz çok sevinirim :) Başarılar @YÜREĞİMİN İKLİMİ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili arkadaşım bloğumu bir arkadaş yaptı yazı stili nasıl değişir bilmiyorum.Üzgünüm

      Sil
    2. Size bu konuda yardımcı olabilirim ücretsiz olarak benimle iletişim geçerseniz başarılar dilerim...

      Sil
    3. teşekkür ederim şu an bu şekilde kalması tercihimdir.

      Sil
  3. Blogumda filmlere ait anektodlar paylaşmaya başladım, belki film seçmenizde yardımcı olur. Sağlıkla kalın...

    YanıtlaSil
  4. Kitap ve görseller çok güzel mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  5. Dolu dolu bir gün olmuş... kedicik pek mutlu, çiçek ne güzel...
    Ben de kitabımı, filmimi hazırladım... Böyle olunca kendimi çalışkan öğrenci gibi hissediyorum... Sen de öyle hissediyor musun? :)
    İyi okumalar özlemcim...

    YanıtlaSil
  6. Mutlu yıllar Özlemcim <3

    YanıtlaSil
  7. Anneniz için aldığınız cicekleri cok begendim, fakat bir türlü adi aklıma gelmedi. Ben de anneme cicek veya çikolata alırdım. Bir de küpe. Bu üçünü herzaman büyük bir mutlulukla kucaklamistir🙂 nurlar içinde uyusun. Hepimiz için de mutlu bir yıl olsun... en iyi dileklerimle🎈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıklamen yada tavşancık çiçeği diyorlar. Mekanı cennet olsun annenizin. İYİ YILLAR.

      Sil