İZLEDİKLERİM 2022/11

26 Kasım 2022

 

 
20 TH CENTURY GİRL 2022

1999 yılında genç bir kız, en yakın arkadaşının sırılsıklam âşık olduğu çocuğu onun adına göz hapsine alır, ancak daha sonra kendini başka bir aşk öyküsüne kaptırır. 
 
PUANIM:*****
Çok güzeldi tavsiye ederim...
 

LOU 2022

Lou, genç bir kadın ve ev sahibinin hikayesini konu ediyor. Lou’nun hayatı evini kiraya vermesi ile bambaşka bir hal alır. Lou’nun kızı, evini kiraya verdiği genç kadının arasının açık olduğu eşi tarafından kaçırılır. İki kadın, kayıp kızı bulmak için güçlerini birleştirip zorlu bir mücadeleye atılır. Allison Janney’nin, taviz vermeyen, kuralları yıkan ve beklenmedik bir şekilde etkileyici iz sürme yeteneklerine sahip bir kadın olan ev sahibi Lou’ya hayat verdiği filmin yönetmen koltuğunda 2016 yapımı “Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları”na imza atan ve “Criminal Minds”, “Outlander” ve “Jessica Jones” gibi başarılı dizilerde yönetmenlik yapmış olan Anna Foerster oturuyor.
 
PUANIM: ****
 
Aksiyon severler izleyebilir güzeldi...
 
 
YAŞAMAYA BAK C' MON C'MON 2021
 
Yaşamaya Bak, bir süreliğine yeğenine bakmak zorunda olan bir adamın hayatına odaklanıyor. Radyo gazetecisi olan Johnny, çocuklar ile dünyanın belirsizliği hakkında röportajlar yapmaktadır. Bir gün, bipolar bozukluktan muzdarip olan kardeşi Viv, Johnny'den sekiz yakındaki oğlu Jesse ile bir süreliğine ilgilenmesini ister. Kardeşinin isteğini kabul eden Johnny, yeğeni ile zaman geçirmeye başlar. Yeğeni ile birlikte Los Angeles’tan New York’a, oradan New Orleans’a uzanan bir yolculuğa çıkan Johhny bu süreçte Jesse ile farklı bir bağ kurar. 
 
PUANIM:****
 
 
SACHERTORTE 2022
 
Karl, Berlin'deki hayatını askıya alır, ancak her gün saat 15:00'te Viyana'daki Café Sacher'de hayatının aşkını beklemek için. Ama bazen aşk, sen onu beklemekle meşgulken başına gelir...
 
Aşkı arayamazsın, aşk seni bulur....
 
Müzikler muhteşem tamamı altta;
 
PUANIM: ****
 

9 yorum:

  1. Şu sıralar ilk Kore dizimi bitirmek üzereyim: "Oh My Venus" :) Bitince bahsettiğin ilk filme bakayım :) Sachertorte galiba bir tatlı ismi, bir şey turtası. Çerez tadında izlenilecek bir film gibi. Ona da göz atayım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seçimlerin güzel arkadaşım , kleyifli seyirler...

      Sil
    2. Hihihihi Manxcat o dizi çok güzeldi fakat. :) Korelilerin böyle hafif kafa yormayan dizilerini çok seviyorum.

      Sil
  2. 20 TH CENTURY GİRL'ü not aldım. İzleyeceğim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Film izlemeye ne zaman başlayacağım bakalım. Noel filmlerinden güzel olanlar olsa bari de onlarla başlasam .

    YanıtlaSil
  4. 20 th Century Girl, çok güzel bir filmdi. Lou da ilgimi çekti, izleme listeme ekliyorum.

    YanıtlaSil